bocs de mi tesz érte? SEMMIT! Appeninn egy zabigyerek olyan mint hogy kellene valamit kezdeni vele de mit? Holott minden eszköz a kezében van hogy felvirágoztassa!!! Találkozol Vele a konfernecián mi az első gondolatod? Ő teszi tönkre az Appeninn részvényeseket. Lehetne az is hogy igen nézd ....... ott a mágus, Appeninn részvényesek imába foglalják a nevét!!! Bárcsak nekem is lenne Appeninn részvényem!
Jocek a tőzsde nem jutalom kérdése :) Ne légy naív meg csacsiságokat se irogass. Jellinek érdekes is alapvetően a magasabb árfolyam lenne... Bent lenne a bux indexben jobban vennék alapok, nem is értem az egészet ami itt folyik.
az én értelmezésem szerint sok kisbefektető be van ragasztva. elhiszem. de ezektől a kisbefektetőktől sajnálják a kiolvadást? hozzávetőleg 350 -400 as szinteken lehetnek beragadva. ettől még nagyon messze vagyunk. itt 1000 nél max 3szozosás vagy duápzás lehet a masszívan kitartók jutalma!!! (infla és egyéb hatás nélkül még ennyi se) ezt sajnálják, ez itt nem megengedett. Máshol 17 szerezés, 10 szerezés + osztalék.... nem értem, hogy miért kell ennyire lenyomni, ennyire büntetni az Appeninn részvénybe fektetőket. Ingatlanos jó cég, nem bóvliba vettünk bele, nem hazárdírozunk, nincs extrém kockázat vállalás, ennek ellenére csak és kizárólag a szívatást kapjuk. ? miért? miért mi vagyunk büntetve? ha valaki nutexet vesz és elnézést a nutex részvényesektől de az hazárdíozás. ott érthető ha szívatás megy.
tetszik, bár ezt úgy lehet kezelni, hogy a közgyűlés felhatalmazza a vezetőséget, hogy pl:444 forintig vehet sajátrészvényt. Ezzel mindenki jóljár. Max pár könnycsepp legördül J. D. arcán hogy mire ez a nagy emelkedés de neki van miből zsíroskenyérre. 1848 darabszám felmegy 696969 darabra.
+1 nagyon jó. 35 forint osztalékot mi is tudnánk. sőt. évente növekvő osztalék fizetést is. Nyilván befektetik, növekedésre fordítják, ingatlanokat adnak - vesznek, de a BIF nél legalább a részvényesek örülhetnek, itt csak a szopórollereztetés megy.
Azt írtam, hogy a névérték 50 -szeresén forog. 500/10= 50 Ha mi is hasonlóan lennénk árazva, akkor 50*100=5000 Ft körül lenne az árfolyam. Amúgy meg kb 200 Ft a BV a BIF-nél. Nyilván, ha tudja hozni az évu 35 Ft osztalékot, akkor érhet 350-et, de 500 -at tuti nem!
BIF még jobban is áll TA alapon és jobban is mozog. miért büntetik az Appeninn részvényeseket? 5000 túlzás de 3000 lehetne és fair árazásról beszélhetnénk a versenytársakhoz képest! Máshol is alig van kisbefektető, jó lenne ha arról szólna ez a tőzsde, hogy fair értékek szerint halad. Aki itt kockáztat az rendben van.
Appeninn real