Ha csak ez a három közül akkor egyértelmű hogy ALTEO. Avallist messze kerüld az App pedig csak szívásra jó, egyikben sincs osztalék és az emelkedés is szabalyzott, nem megengedett. Csak is az Alteo
Itt van az a két bohóc csak olyan nick-kel Amiről nem is gondoljuk, hogy ők… Amúgy szerintem az egy ember volt… Na de mit látsz itt? Még mindig nem tudom mibe vegyek bele.. Alteo,autivalis, appa?
Jellenik vagy Törő tökmindegy. Warren Buffett szerint, az a tulajdonos vagy cégvezető, ha nem érdekli a részvény árfolyama, akkor azok semmitérő emberek, semmi keresnivalója a tőzsdén.
na most te Jellinek helyében hagytad volna,hogy ekkora pakkot vegyen ha nem kedveled? Törő helyébe vettél volna ekkora pakkot ha tudod,hogy a nagytulaj nem örül az érkezésednek? nem örül annyit jelen nem mostanában fogsz nyerni az üzleten.
Amúgy kiváncsi lennék ki adja, mert egy csomó kisbefektető van a papírban, igazi nagy rv. tulajok nincsenek. van amikor én is nagynak számítottam benne...
Hm? "Biztos emlékszik az első ingatlanbefektetésre! Hát, hogyne emlékeznék! Ez egy angyalföldi épület volt, ami a DIVSZ (Demokratikus Ifjúsági Világszövetség) tulajdonában volt ...... Mivel egy évet Ausztráliában tanultam, jól beszéltem angolul és láttam, hogy az itt élő és külhoni befektetők nehezen tudnak információt szerezni a magyarországi eseményekről, az üzleti életről és fontos változásokról. Az INET elnevezésű cégünkkel nekik készítettünk napi összefoglalót angol, német és orosz nyelven és ezt, mivel az internet akkor még gyerekcipőben járt faxon kapták meg. Ez volt számukra az elsődleges hírforrás, ami annyira sikeres lett, hogy az akkor piacvezető Euroweb cég 1998-ban megvásárolta 100 millió forintért." Mondta J. Dániel. Az euroweb igazgatója pedig Törő Csaba volt.
Appeninn real