na ez a fasz még most sem tudja békén hagyni az appot?:) 743as célárára miért nem kérdeztek rá a vg-sek?:)) és a barma ezt is képes volt összehozni,hát ki mondta,hogy az app a vevő?:) tényleg nem tudom,hogy ennek/ezeknek maguktól van bajuk a céggel vagy megrendelésre dolgozik/dolgoznak. "Az Appeninnek 1,8
millió euró a bruttó bérleti díj-bevétele, míg a tranazkcióra 3-3,5
milliárd euró körüli összeget kellene összegyűjtenie a vevőknek – azaz a
vállalatnak több mint 900 éven keresztül kellene félretennie a bruttó
bérleti bevételét, hogy megvehesse a reptér 51 százalékát"
Ő tényleg ért hozzá! Mai gyenge emelkedés és kicsi forgalom is mutatta hogy egyszer, ha 450-500 lesz tegyétek össze a 2 kezetek! Sajnos akik felette vették sosem lesznek nullában! A reptér miatt újra a nemzet fog szívni! Gyf levette rólunk a terhet ezek meg ránk teszik 😞😞
Maradjunk annyiban, és ez az utolsó hsz. a cikkhez, hogy van erről véleményem, sejtésem mi miért történik.Én már sok mindent láttam ebben az országban! Én a magam nevében szeretnék kommentálni!Nyugodt vagyok a jövőt illetően!😊😊😊
Azt mindenki tudja, hogy nem appról szól a reptér! Ott Jellinek lehet az egyik befutó és azé az app többségi. Így kerülhet képbe az App is valamennyire..! A cikkben igazat írtak, nem firtatja senki, csak felesleges volt olyanra válaszolni, ami nem kérdés, nem létezik...! Persze ez nem volt véletlen, maradjunk annyiban! 😃 Ezek z opuson is ugyan igy keresik a fogást, egyelőre nem találták meg, csak pislognak. 😃
Gaál Gellért "elemző"kb. 5 éve elemezte ki, hogy akkortól az egy éven belüli célár 743-Ft. Ha egy hiteles, konzekvens ember lenne, akkor nem megrendelésre - ki tudja kinek?- ilyen baromságok írására fordítaná a drága idejét, hanem bejelentené, most már 1500 Ft az egy éven belül várható célára.
Sokan szeretnének "ócsítva" beszállni úgy látszik. 🙂 Eddig nem hittem ebben, de most már nagyon gyanús. mégis ki gondolta, hogy részvénykibocsátás nélkül meg tudja venni? Kibocsátásnál az számít, milyen befektetőket tudnak "felhajtani“ a tervezett akvizícióra, nem pedig az, hogy mekkora a kibocsátó cég bevétele, mérete. Amíg az app tól nem érkezik nemleges válasz nagyon gyanús a történet. 🤔
Appeninn real