Hónap elején (próbáltam) beszélgetni a Mesterrel, akkor említettem neki, hogy AW-nek mennie kellene, de ő legyintett rá, merthogy balos https://forum.portfolio.hu/prev/26904/8679018 Azóta 20% felett ment.
Tőzsde egy szerencsejáték. Bele veszel olyan papírba ami jó, és van érték mögötte, ajánlották is komoly befektetők akik nem sza...l gurugáznak. Erre akkora mínuszba raknak, hogy befektetésed már csak a negyedét éri.... majd kibtudja miért, milyen indokból, 133,5 ről emelkedhet.
ő is az a kategória akire nem kéne reagálni,friss reg,ki tudja hanyadik:) ezt írta amikor cikkeztek. Jaaa hogy ez Pintér és társai felé vezet,...akkor az Appenint ma nem adni hanem venni kell! Nem lesz itt nagy galiba! :D"
Mióta láttam a számlázási ügyet az Appenint érintően, nem igazán érdekel csak távolról ez a részvény. Amit azonban látni, nagyon okosan és furmányosan csalogatják ki a meglévő tulajdonosok részvényeit. Nyitás után tolják lefele az árat,... Az ilyenből egy idő után könnyed és jelentős felpattanás jön, HA eljön az ideje. A fórumon vki által említett 400 ft nem ördögtől való de legalább olyan kockázatos itt spekulálni mint egy Deltában! Sajnos!
Független a két cég. Vagy szerinted milyen kapcsolat van a működésükben? Ha az Appennin nyereségének alakulása telejsen invariáns az Opus eredményére, akkor semmi nem indokolja, hogy együtt mozogjanak.
Appeninn real