Igazad van. Nagyon felpörgetem magam, ha épp fut a szekér. Meg változtatnom kell a beírásaim mennyiségén, tartalmán és a stílusán is kétségtelen..Megtudnám sokszor fogalmazni a másokkal ellentétes véleményemet finomabban is , igaz. A drukkerkocsma stílus sem mindig nyerő.. A kereskedési stílusom lényegét viszont ha sikerül, - a nagy katyvaszból-, kihámozni--akkor az szerintem segíthet pár embernek. Azt ki tudja._)) Te mikor beteszel egy chartot , annak magyarázatánál egy fajta szemléletmódot is átadsz, amit sokan nem tudnak értelmezni csak, azt jegyzik hogy na itt emelkednie kellene ott meg esnie:_) Tegnap előrehozott gyökérkezelést kaptam. ma reggel még kicsit sajog de kopogjuk le javul. Péntek még az egyik mélyebb csatornát áttisztitja mégegyszer és remélhetőleg vége a kínlódásnak.. Utána egy cirkónium korona..és ennyi. Van mire költeni a haszonból.. tegnap a nagy ámokfutásban fájdalom közepette kínomban egy üveg viszki is elment.. Ma már nyugodtan fogom nézegetni a piacot..
A gyerekkel néztünk egy mesét amiben volt állatka, és az mindig azt mondta hogy TAZZ, és úgy pörgött maga körül, mint egy tornádó!Össze vissza beszélt az is.Külön tolmács kellett hozzá!
Full igaz. Mindig fordítva történt ahogy vártuk, konzum 10k opus 1k pedig mily neves előadó adta hozzá a nevét. 2017 ősze minden hülyék voltunk amikor írtuk gyűjteni őket azt adtam opus 550 🥰 App alig volt de ez fajtalanabb papír, ebből szerintem mindig sokan kimaradtak és fognak is.
Pedig annak tűnik legtöbbször! Ezt a nagy ámokfutást amit csinálsz az egyik topikból a másikig, "szinte mindegyikben", teljesen követhetetlen! Ráadásul senkinek, vagy magadnak címezve! Láttunk már ilyet sokszor, aztán új nikken lenyugodva térnek vissza! Remélem szerencsésebb leszel, de ne pörögj annyira, ha van egy kis nyerő! 😃 Lassan te leszel a legtöbb hozzászóló a fórumon, de ez visszaüthet, mert csak görgetnek feletted az olvasók! Mi van a fogaddal? tüskét neki..!!! 🍾😃👍
Pár hete egyikről sem hitte volna senki, hogy lesznek még valaha 300 fölött. 500-nál majd azt nem fogják sokan hinni, hogy lesznek még 1000 fölött. ''17-ben szerinted gondolta valaki, ami végül lett? És így tovább... :)
Azért te ügyes vagy, ha autentikusan írod! A fórum jó olvasásra de nem szabad, hogy tanácsadó legyen. Pl opus app nem hiszem, hogy lesznek 500 meg feljebb mint ahogy Akko sem lett 300.
tudom meg kell tanulnom irni..Lényeg az otp tötyörgését akartam kihasználni.. beléptem azzal a pénzzel opusba meg appba. Az opusnál egy kört nyertem ,egyet pedig eladtam nullán...305öb...az a pénz külön van rakva...amit otpből appba hoztam megjarattam és egy részét betettem akkoba... s ma annak angy részét is eladtam..szóval maradt egy rahedli készpénzem némi akkaom meg egy normálisabb mennyiségű appenninn...és valószínű a kpt otpbe teszem...
nem irok összevissza leirtam hol léptem be most angy részét eladtam..... az eredeti tőke otpből származott mentopusba meg appba opust beladtam appegy részét meg betettem akkoba majd annak nagy részét kiszedtem..
most egy kis pakk benn áll 219 ről meglátjuk hogy mozdul ha fel akkor az termel ha le.akkor lehet visszajövünk az holnap látom meg.. a lényeg az egész ugrabugrában az volt hogy az otp amit hozott 12ről 14 kig addig járasd meg mások rallyjában amég az oti kicsit visszakorrigál
Appeninn real