Fotex 2 lesz. (Jó pár éve, amikor még a Fotex a BÉT-en forgott, akkor volt egy nagy menetelése.) Biztos vagyok benne, hogy lesz egy nagy rali. Csak az időpontját nem tudom megmondani. 🤔
Valóban nem ismer határokat, ez láttuk lefelé. Felfelé tele van ellenállási szintekkel, beragadt kisbüfikkel akik nagyon várják a kiolvadást. Ha már az a csapat aki ennyire tönkrevágta feleszmél és hagy némi levegőt a felemelkedéshez, már lehet reménykedni.
200-210 nél lehet már reménykedni egy fordulatban, addig csak rángatózás sajnos! Arra viszont figyelni kell, hogy ez nem ismer határokat és gyorsan mozog - "hat" :))
200 nál már egyszer megállították a nagy esést, bőven elég lett volna. Most már 300-350 közt kellene lenni, de nem, levitték 133,5 ig. Na ezt nem vágom hogy mire volt jó. Mert nagy átkötések (több 100e darab számban) nem voltak. Így semmi értelme. Hátha mostmár engednek egy felfelé szakaszt. Én 385 ig nézem a titanikot a moziban.
mondtam múltkor, h minden emelkedés elött, esés van! :) Sok oka lehet..., különböző brókercég, különböző megbízások cégen belül, ta, beleunt kisbüfi, stb...! Persze nem 1xxx-ről le 133.5-ig, nyilván! :)
Mivel a hajóácsos hsz-re válaszoltál, így értelmetlen volt a kérdésed/felvetésed! szvsz Az előzményeket össze rakod, akkor a léket kapott hajót ácsolják! Ezért írtam, hogy nem kéne kapkodni, vagyis összecsapni és idő elött vízre rakni, mert elsüllyedhet az elkapkodott, rossz munka miatt! Komótosan, szakszerűen" felfele, jobb mint hullámozva zutty! Szép estét!! ui: mindig felfele vártam/várom, de a ta-t nem fogom meghamisítani". Inkább nem rakok be chartot, vagy ritkán, mert sportot űztetek belőle, hagy én shortolom, meg lefele várom, stb! ..........
150-es ellenállást rendesen megdolgozták. Mind az RSI, MACD, CCI határozottan bíztató képet mutatnak, akár emelkedés is jöhet. Volt már korábban is hasonló együttállás, de a felpattanás rövid életű volt, reméljük most másképp lesz.
Appeninn real