rsi-vel ritkán foglalkozom mert minek? Akció eleje és végén érdekes"..:) Nem várom 300 alá, funda és egyebek miatt én sem, viszont bármi megtörténhet a tőzsdén, ezért nem hagyható ki az sem! Jöhet itt vírus, terror, tulajdonos változás és csontváz is a szekrényből ...😲 Ameddig Jellinek szerepe nem tisztázott, nem fogják tépni ...! Alapvetően longos vagyok, de a több mint húsz év azért emlékeztet dolgokra, igaz fehér már a burkolata a commodore-nak..:))
Kitartás. Jövő áprilisban biztosan feljebb leszünk innen. Azért a máp+t verni fogja. Jellinek székfoglalóját mindenképp ajánlott megvárni. A logisztikai ingatlan szegmens pörög, az irodai döglődik. Biztos lesz megoldás ide is.
Ennyi :) Nálam a hetes 80 feletti rsi. Esetleg naposon 80 felettről divergenciával. A lepattanókra meg figyelünk. 300 alatt azért már eléggé occsónak számítana ilyen ojró és piac mellett.
De az! Kár hogy nem tudsz megjegyezni semmit, csak amit Metal ír, de azt se jól értelmezed többnyire! Karád elemzésében is csak a neked tetsző felét fújtad, vetted észre, a 310-et már nem! Miért nem adod el, ha nem bízol a papírban!?? Amikor mondtam, hogy jön a korrekció, akkor se hittél nekem, hanem cikiztél, hogy hajrá korrekció 420....stb és megvetted amit eladtunk....hmmm! Csináld csak....! Ta szerint, ha bemegy 300 alá akkor cél a 217, de ott már megcsinálja a dupla aljat 196-200 nál! Felfele kitörés esetén, nálam a hosszú ta cél kb. 819.... Ennyi!
Appeninn real