Ameddig nem tudod bizonyítani, addig a te téveszméd marad, de ne itt próbáld bizonyítgatni, ha lehet! Biztos vannak több reges illetők, jelezd a modinak!
Talán nem kellene hagyni, hogy míg a többségre vonatkozik a klónozási tiltás, addig egyes csókosok számtalan klónnévvel a fórumokon manipulálgathassanak.
Ha szerinted itt mindenki klón, akkor nem lehet hogy saját magaddal beszélgetsz úgy, hogy észre sem veszed? Mert hogy akkor te vagy itt az egyetlen official humanoid. Tényleg hülye vagy! Miért vagy ennyire rápörögve Tokára? Viszonzatlan szerelem?
Kezdődnek a pakolgatások, amit régebben írtam, h én is tervezem! Kaptam is érte a "tudatlantól"! :)) Reggel már volt ~14k-s vétel is, most meg vissza öntés! TBSZ nyitások, adó optimalizálás, stb.!
Épp akartam írni, hogy mi ez a bu*iskodás, amivel így leönti valamelyik díszpinty?! . Aztán ránézve a chartra láttam, hogy ezzel hűtötték vissza az RSI-t 55-re, a napos bollinger középre visszatérve.
ejj tokuci....15 hónapos regisztrációval, csekély 227 hozzászólással itt is az a fránya 3-4-5 minősítés....van vagy 20 KLÓN neved, és még újabbakat regisztrálsz pl. chuck norris...
Appeninn Holding Nyrt.