Réses Jóskának elgurult a gyógyszere🤣🤣 A beírásait olvasva szerintem Ő a cég egyik lebeszélő embere🤣A funda szó számára értelmezhetetlen+kell a magas árfolyam a közkéz terítéséhez! Láttuk,hogy 400alatt a fű sem nő. Ajánlom mindenkinek,hogy hanyagolja azt a fórumot! Pakkot is tiltotta ok nélkül.
Ha idén már nem történik semmi, azaz nem teljesítik a vállalt kötelezettségüket a részvénykibocsátás és apport kapcsán, akkor annak van valami jogi következménye? Vagy csak kötelezettséget vállaltál, nem tetted meg, semmi gond?
Szvsz itt már csak a csodára. Belengették az apportot, ha jól tudom idei részvény keletkeztetést vállaltak, na most november van, ez a folyamat kb 1.5 hónap, de mivel december második felében a fű sem nő, és a tisztelt új befektető a füle botját sem mozdította, így nekem sajnos elég rossz előérzetem van. Ki biztos nem szállt, mert akkor jelentenie kellett volna, de itt úgyis minden OTC-n történik. Nevetséges, hogy Nyrt létére a tulajok OTC-n boltolnak le mindent, forgalom nulla, az árfolyam már jóval a kötvét alatt... Csak nem értem egy milliárdosnak minek egy ilyen hitelrontó blama...
Jaja, nincs egyáltalán vevő, ha meg megjelenik egy, mint ma a 2k-s, akkor rávágják. Szóval itt kicsit is nagyobb pakkal kiszállni lehetetlen. Kíváncsi vagyok megkeletkeztetik-e az új részvényeket.
S sajátjukat rángatják ezek csak nem az árfolyamot. Minden estre nehéz türelmesnek lenni. Ehep időkben mindig az volt a baj, hogy nincs benne semmi és 3-4x árfolyamon futott mint most.
Amixa Aranyásók Nyrt.