Viszem majd a mozambiki köpködőkobrát, elengedem az asztalok között és remélhetőleg beleharap Pereputtykay Zalán Úr 1,6 cm-es kukackájába. Ez lesz a mi apportunk a cégbe! 🥰🥰🥰
Hát kéne a kgy-re pár tökös legény, akik számonkérik ezt a mocskos bandát, mert az eddigi jópofizás velük oda vezetett, hogy a kisbefektetők kegyetlenül megszívták!!
Persze, kell a bizakodás a túléléshez, csak én akkor fogok kezdeni bizakodni, ha vagy 1) az árfolyam konstan emelkedik, és nem esik vissza 2 nap alatt 2) jön egy befektető, aki ért az üzlethez és eltűnik ez a mostani dillettáns banda. Sajnos egyik sem tűnik realitásnak egyelőre, így felőlem lehet 200.000 db vevő is...
Hát én tudom... Ma is csak ráokdátott valaki 500db-ot, nem olyan sok az a vevő, ha kiszámolod, pár 500db-os eladás és el is fogyott. Majd a 25 db-os felkötő jön, aztán kozmetikáz. Úgy van vele nagy az árfolyamot köti fel, vagy magát.
Kedves Portfolió!Nagyon jó cikk, köszönjük szépen! Annyi, hogy az Amixa részvényes italra költi a jövedelme 70 %-àt. Már aki még él! 😁😁😁 Köszönjük Prutyi, hogy javítod a statisztikát! "Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Italozásban is erős a magyar2021-ben az EU háztartásai 128 milliárd eurót (az EU GDP-jének 0,9 százalékát) költöttek "alkoholos italokra". Ez a teljes fogyasztási kiadásuk 1,8 százalékát teszi ki. MAGYARORSZÁGON EZ 2,8 SZÁZALÉK, ISMÉT MAGASABB MINT AZ ÁTLAG. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva." https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230201/a-magyarok-jovedelmuk-nagy-reszet-koltik-elelmiszerre-de-alkoholra-is-futja-594090
😂😂😂 Szép reggelt Amixa Károsultak! Tegnap nagyon csúnya nap volt, emelkedett a papír! Én nem szeretnék még egy ilyen napot, hiszen mindannyian adóoptimalizálásra használjuk a papírt, nem akarunk pénzt keresni! Felszólítom a vezetőséget, hogy ne hozzanak minket kellemetlen helyzetbe, még egy emelkedő nap nem fér bele! Mi bukni akarunk és nagyon sokat, így érezzük magunkat jól ebben a végtelen trágyadombban! Nem kell befektető és nem kell emelkedés! Tisztelettel kérem Pereputtykay Zalán urat, érezze át a felelősségét ebben a helyzetben!
Amixa Aranyásók Nyrt.