Azért butaságot ne beszélj! Lófasz forgalom van a papírban,inkább veszik mint adják! Tudod mennyi pénz egy tőzsdei céget üzemeltetni? 2 számjegyű beker?😅Én is tartom,hogy jó lesz ez a papír,de ez a posvány várakozás idegesítő már.
Elhiheted, hogy nekik ez nagyon jó buli, minden hájjal megkent csapat, biztos nem buknak ezen az árfolyam szakadáson... Nem tudom mennyi lehet a bekerjük, de gyanítom két számjegyű. Ha csak pár százezernyit adnak el hetetne, az is nagyon szép nyerő, amit észrevétlenül tudnak bezsákolni. Szerintem ennyi történik összvissz ebben a papírban. Az is hülyeség amit csakegyhazug ír, hogy nem maguknak akarják a papírt, mert akkor nem hozták volna be a saját cégük egy részét. Ez az Akko minta, azt sem adták senkinek, az is az övék, az is fain árfolyammal. De komolyan ezért fizetést szavaztak meg maguknak? Ezért kellett a drága könyvvizsgáló? Hát semmit nem csinálnak, mármint a cég érdekében, a magukéban biztosan tüsténkednek.
Foglamam sincsen, nagy a kuss! Kérdezd meg a csodás vezetőségtől emailben vagy telefonon, mi a francot csinálnak már fél éve, mióta idejöttek napot lopni.
Amixa Aranyásók Nyrt.