Már nem adogatják nagyon nincs is forgalom. Én most lettem bizakodó egyébként. Amikor bekerült a sleepy ooz akkor nagyon ideges lettem, mert amíg a kamu cég benne van addig tudtam hogy nem fog történni semmi meg egyébként is időhúzás...de most kikerült! Szűz tiszta a cég! Ennek ellenére egyetértek Veled én is utálom őket és a tököm tele van velük, de ez most nagyon pozitív dolog.
Ha lenne egy üres céged, 400-on adogatnád vagy úgy csinálnád, hogy sokan megunják és utána nem 400 lenne? Most volt jó venni vagy 7-8-10000 felett? Nem hiszel benne. Add el akkor. Aki ezer felett vette és tartja, az nyilván pesszimista. Miért nem adod el? Utána elindulna?
Vagy csak simán valami okosság miatt megjártták azt az üzletrészt... Hát nehezen tudom elképzelni, hogy ebből a fostengerből valaha legyen valami, teljesen eljátszották a befektetői bizalmat. Szerintem továbbra is adogatják többszáz százalékos haszonnal a papperokat 350-400 között. Nekik ez bőven elég szerintem, nagyon szép summa az. Meg ugye fizetés is jár itt ezért a gyönyörű teljesítményért!
🐰 a kalapban? Húsvétig marad 350-440? Miért kell ezt csinálni? Nulla tevékenység...mi a terv? Tokoles örökké? Kispapír részvényes nem örülhet egy rallynak már többé? Infláció mellett nyugtató lenne📉🛬😊🐰🤔🛫😀
Muszáj lesz nekik. A korábbi track recordot számítva (Wallis stb.) van rá esély. Meg ugye nézd meg az Amixa honlapot, azok a fejek. Ezek pénzéhesek. ...az anyjukat 20 ft-ért. Csak tudnám minek kellett ez a közjáték berakni ezt a céget majd kivenni. Időhúzás. Ha nem csináltak volna semmit, úgy is jó lett volna. Tudta mindenki, hogy nem ez a végállomás, felesleges volt itt ezt a kamu tranzakció.
Jókor keres Géza mondhatom! Most hívott sírva, azt mondta, töltögette a rést a guminőn, amit karácsonyra kapott és kiszakadt, vigyek ragasztót. Imre bácsiban már van 3dl van, nem tud elindulni, réses Géza ma lemondhat a szerelemről! 😀😀😀
Amixa Aranyásók Nyrt.