Én nem adnám el. Mivel javul a jövedelmezőség és egészséges a tulajdonosi struktúra, ezért jó hosszú távú befektetésnek tartom. Mivel relatíve sok nyomdám van, ezért én itt felbeszélő vagyok, ezt is érdemes figyelembe venni.
Én azon sem lennék meglepődve, ha következő napon már kb ugyanott zárna.
Az egyetlen komoly BÉT-es osztalékpapír, rekord osztalékfizetéssel és jó kilátásokkal.
Ami még érdekes: keresgéltem, hogy a norvég nyugdíjalap mekkora részesedéessel rendelkezhet a nyomdában. Helyette ezt találtam:
"ANY Security Printing company is in good shape. Considering mid-December share prices, a dividend yield of around 8% is expected by mid-2014. The profit is increasing as a result of new technologies, and the possibility of taking part in elections could also boost profits. The company does not have any debt, while the cash in its nest is over HUF 100 per share."
Jó darabig 785-788 volt a kitépési határ. Pár napig 800, aztán most hirtelen felugrott 820-ig. Mondjuk a végén bent hagyta az a kb 25k darabot, ami a kereskedés vége felé 815-820 között parkolt.
De, ott volt. 819-nel volt egyszer 19k db is, aminek egy reszet pont az elott vettek ki a konyvbol es talan tettek lejjebb, hogy valaki egyben 820ig kirantotta.
Igen néztem. Sajnos nem voltam gépnél és ezeket már régen beraktam. De utólag láttam, hogy szép volt a forgalom. Bár az a 15k nem volt szerintem a könyvben.
Állami Nyomda