Egy szóval sem mondtam, hogy érdemes egy mondásra alapozva befektetni, csak pusztán felhívtam a figyelmet egy létező jelenségre. Ha mindig bejönne akkor a tőzsde megjósolható lenne. Nincs egyetlen szabály vagy bölcsesség sem a kereskedés során, ami mindig minden esetben bejönne :-)
Még egy kis off, azután befejezem az agymenésemet.
Vettem NOKIÁT pletykára 9xx-en, elsóztam 14xx-en.
Majd jött egy kis fundás hír hozzá és láss csodát nem lefelé mozdult, hanem a megfelelő irányba.
Most 17xx, ha jól tudom.
Ismerem a szlogent. Tudom az okát is. Nem ma kezdtem az ipart:)
... + félelem + kapzsiság + türelmetlenség + pszichológia...
Én akkor is hülyeségnek tartom.
De ezek szerint a német és egyéb pénzeszsák külföldi befeketetők a "hülék", mert orrba-szájba veszik a jó fundás jövőképpel rendelkező cégeket. Mármint a német és amerikai börzéken.
Ahogy az 500 is elképzelhető, csak a 700-nak jóval nagyobb esélye van.
Törölt felhasználó2013. 11. 18. 21:50
Semmi meglepő nincs abban, hogy ma esett. Pletykára kell venni és hírre eladni. Mármint rövid távon. Hosszabb távon azonban a jó gyorsjelentések és a pozitív irányba elmozduló várakozások további potenciált jelentenek felfelé.
Voltak ma realizálók (bevallom én is), de mentségemre legyem mondva kicsit lejjebb már elkezdtem visszavenni:)
630-nál úgy láttam nem nagyon akar ez menni és sokan realizálni fognak. De azt gondolom, hogy ez csak egy kis korrekció lesz, simán mehet még le, de a 650 nincs veszélyben rövid távon sem.
Állami Nyomda