Ha azt nézem, hogy az elmúlt 3 hónapban 10%-ot emelkedett(gondoom az osztalék miatt) viszont összességében 1 év alatt közel 10%-ot esett és ha beleveszem, hogy állami cég, meg választások is lesznek...szerintem érdemes oszti után tartani, mert vissza fog ez menni egy év alatt ide 500 köré vagy egy kicsit magasabbra.
Javítanálak, a megfeleltetést követő napon esik le az osztalék a papírról, tehát akkor szokott esni az osztalékos papírok árfolyama.
A kifizetés kezdődik május 2-től.
A végleges osztalék 44 forint lesz a Nyomdánál
2013. április 17. | 12:32
Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. BÉT közleménye szerint a 2012. üzleti év után járó osztalék végleges mértéke (a korábban jelzett 43 forint helyett) 44 forint. Az eltérést a saját részvényekkel való korrigálás okozza.
Nézd meg a Plotinus jelentését. Zsiday szerintem az egyik legjobb, legkorrektebb fazon ebben a brancsban.
Sajnálom, hogy nincs ÁNY-em, de ahogy Audry Hepburn mondta:
"You can't have everything"
Szerintem jó cég.
Jó management.
Jó tulajdonosi szerkezet.
Gyakorlatilag zéro adósság.
Nem tolvajok, a cég érdekében dolgozbak.
Érdemes venni és tartani.
Jövőre választási év. Nézzétek meg az ezeket megelőző eredményeket. Sajna nekem most nincs, kicsit túl vagyok feszítve.
Tájékoztatás a 2012. év után járó osztalék kifizetésének rendjéről
Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. a 2013. április 10-én megtartott éves rendes közgyűlésének döntése
alapján a 2012. év után egy darab, a Budapesti Értéktőzsdére bevezetett, 98 Ft névértékű „A” sorozatú,
dematerializált módon előállított, névre szóló törzsrészvénye (ISIN azonosító: HU0000093257) után 43 Ft,
azaz Negyvenhárom forint bruttó osztalékot fizet.
Az osztalékfizetés kezdő időpontja: 2013. május 2.
Osztalékra az a részvényes jogosult, aki a KELER Zrt. által 2013. április 24-i fordulónappal készített
tulajdonosi megfeleltetés alapján felállított részvénykönyvben szerepel. A 2012. évi osztalékra jogosító
ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. törzsrészvényt utoljára 2013. április 19-én lehet vásárolni a tőzsdei
forgalomban.
Az osztalékfizetéshez kapcsolódóan – az előző bekezdésben leírtaknak megfelelően – az ANY Biztonsági
Nyomda Nyrt. tulajdonosi megfeleltetést rendel meg a Központi Elszámolóház és Értéktár (Budapest) Zrt.-
től (továbbiakban KELER Zrt.), melynek fordulónapja: 2013. április 24. link
kicsit több mint 2 hét van, hogy vehessenek osztalékra, kiváncsi leszek meddig pattan fel, mert ha nem bírja az 500-at átnyomni akkor itt május 3.-án limit -15% az tuti
Állami Nyomda