Történrlmi minimum 540 !
Szinte már ott vagyunk és ugy estünk idáig , hogy ha még a mai napot nem is veszem bele akkor is indokolatlan ez az árfolyam!
Nagyon gyorsan huzzanak bele a fejlesztésekkel mert megragadunk itt és igen hosszú befektetés lesz!
Technikai megoldások adhatók-vehetők, állami feladatokat meg jobb helyeken az állam végez, de legalábbis az állam képviselői adják ki a melót.
Szóval ok hogy most a nyomda csinál ezt-azt, de ennek nem feltétlen kell így lennie örökké.
Az unicum meg jogvédett márkanév amit nem lehet Zwacktól csak úgy elvenni, ellenben egy útlevél nyomtatással.
Ne butaskodjatok mar.
Biztos van hatasa a regnalo hatalomnak is az uzletmenetre, de olyan technikai megoldasokkal rendelkezik a ceg,amilyennel talan mas nem az orszagban,uh szukseg lesz meg a nyodmara ezutan is. A zwack meg 'libsi' ceg. De unicumot szerintem attol meg fideszesek is ittak eddig es fognak is szerintem :)
ahogy végignéztem a vezetőséget ott inkább régi motorosok találhatók
üzletemberekkel karöltve há a pénz mozgat minden szálat,de nem tudom elkápzelni hogy hagynak tönkremenni vagy akár apadni egy 100 éves ízig vérig magyar céget a politika miatt.
Állami Nyomda