Az első negyedévvel vélhetően láttuk a cég működési eredményének a mélypontját, ahonnan folyamatos növekedés jöhet. Miután a készletszintek normalizálódtak az eredmény is javulásnak indulhat, az újonnan akvirált román üzleti levelezéssel foglalkozó cég pedig új üzleti lehetőségeket hozhat az Állami Nyomda
számára."
Teljes cikk: link
hát igen elég furcsa ekkora pakkot csak úgy kirakni amikor az átlagforgalom ennek majdnem a fele, biztos azért hogy ne is gondoljunk arra hogy ma még felfelé elindulhat :)
NYESZ számlán nem gondolkodnék hosszú távon. Nagyon meg akarták szüntetni. Helyette (most ép mellette) van ugye a TBSZ számla. Kétlem, hogy sokáig fog menni ez a 2 hasonló tartós befektetési számla típus.
Nem gondoltál egy olyan verzióra, hogy most eladod, majd a pénzből a NYESZ számlára megveszed ugyan azt a pakkot?
Az értékpapír számládhoz így hozzárendelsz egy nagy "veszteséget". A NYESZ számláról meg adómentesen kiveheted a nyereséged öt év múlva.
Nem olyan nagy a mennyiség, mivel nem csak ebbe fektettem a pénzem. Az átlagár pillanatnyilag 980Ft osztalékok nélkül. Ebből persze látszik, hogy anno sokat vettem 1000FT fölött, de nem lehetett előre látni a 2008-as válságot. Az én céláram 1200Ft, majd elválik mennyire reális 2012 -re. Egyenlőre a mostani 700 körüli árfolyamot nézve elég messze van még.
2007 óta gyűjtögetem az ANY részvényeimet. Eddig komoly mínuszban vagyok. Nem mintha el akarnám adni 1-2 éven belül, de azért örülnék egy jó gyorsjelentésnek. A buy and hold stratégia be szokott válni hosszú távon, remélem ANY-re is igaz lesz ez. Eleve minimum 5 évre vettem. 2012 -ben telne le az 5 év. Eddig nem úgy néz ki, hogy ezen fogok meggazdagodni. Örülhetek ha veszteség nem lesz rajta.
Állami Nyomda