Nagyon okos majd utána tudsz lenni mikor látod hogy ott kellet volna eladni vagy de jo hogy még nem adtam el , mert sajna nem mondja meg senki hogy meddig megy fel.
Az elemzésben én is olvastam , hogy 1100 körül is lehet de ezt most nagyon távolinak látom !
Jókat kérdezel, ezt nem lehet tudni. Nem fest túl jó képet. Ha 600 alatt megtelepülne akkor erősen meglepett lennék és felvetné a kérdést, hogy mi van a háttérben.
A fene tudja ki adja ilyen bőszen már hetek óta. Itt a Concorde véleménye:
"
AZ ÁNY eredménye a vártnak megfelelően gyengére sikeredett, a fő árbevétel trendet elrejti a készletek újraeladása. A folyamatok tükrében 2010-es EPS becslésünket 76 Ft-ról 55-re csökkentettük, a 2011-est 96 Ft-ról 80 Ft-ra. Az új várakozásaink árfolyam hatását részvényenként 44 Ft-ra becsüljük, így év végi fair érték becslésünket is csökkentjük 1.090 Ft-ra."
Ha csak azt vesszük figyelembe, hogy az idei évre 55 Ft EPS várható akkor 550-600 forintnál alacsonyabb értékeet elég nehéz elképzelni részvényenként. Hacsak nincs valami a háttérben amit nem tudunk. Azt se felejtsük el, hogy tavaly ilyenkor már a részvény osztalékszelvény nélkül forgott. Támaszt adhat az árfolyamnak az akvis hírek és azt se felejtsük el, hogy maga a cég szerint is és több elemző szerint is a jövőbeli lehetőségek jók. Mindesetre én is kaptam még 630-on...A fene tudja mi van itt.
Állami Nyomda