Én is kiegyeznék egy 740-es záróval majd kis pihi szép lassan átvinni 780-at utána ha jön hír akkor lehet nagyobb ugrás. Bár most hogy nincs nagy eladő eléggé nagyokat tud felfelé menni.
én 650en vettem bele, ennek ellenére nem vagyok olyan biztos az emelkedésben, tekintettel arra hogy TA alapon a BUX nagyon nem jól fest. Lehet kiszórom, és megelégszek a kisebb nyereséggel... legalábbis ezen vacilálok, hogy mennyire dobja majd meg az árfolyamot a további 2 nyomda felvásárlása.
Forgalom zéró. Azt mondták, hogy még ebben a félévben le akárják zárni az akvit. De azt set tudjuk milyen cégeket akar felvárásolni. Várjuk ki a végét.
Úgy tűnik a nagy eladó elfogyott, technikailag jol néz ki (túladott, shake out megvolt, vola forgalom csökken, lehet benne egy kis korrekció 55naposig). én belevettem 1k-t 650en, 600as stoppal, target 55napos 750-800.
Jó kis cég ez többet ér! Aegon és EG csak felkarolja és megvédi a 600at. Eddig hagyták hagy essen, most talán belevesznek picit és úszunk a cápák farvizén.
Törölt felhasználó2010. 06. 11. 10:05
Most hogy a porba tiporták a kis részvényünket , és sokakkal dobaták bukoban remélem a felkarolás jön és szépen lassan elelkedésnek indulunk amit megküldenek még egy kis jo hírrel amitmár elég régota várunk!
Őszre remélem elérjük a januári szintet .
Állami Nyomda