link
Ma már szépen vettek 900-on, de benn volt egy 60000-es tétel.
Visszatérve egy kicsit az év végi záróra. Direkt figyeltem a zárószakaszt: 880-ra betettek 80000 db. vételt, 875-re pedig 50000-t. Ennek az 1/20-ával föl lehetett volna kötni kb. 920-ig (akkor nem volt 900-on nagy tétel). Hogy miért sajnáltak erre néhány Ft-ot?! Pedig sokkal jobban nézett volna ki!
Én egyébként nagyon csalódott lennék, ha csak „pár év” múlva lenne 1400 Ft az árfolyam. Régi nyomdás vagyok (néhány ki- és beszállással), most is határozottan állítom, hogy fundásan az egyik legjobb cég, de ha ezt a piac nem értékeli, akkor ezt sajnos tudomásul kell venni. Sok más „szarabb” papírral sokkal jobban lehetett keresni. Még mindig bízom a nyomdában, de ha rövid időn belül nem indul meg, akkor jelentősen csökkentem a részarányát a portfóliómban. „Elvárásaim”: néhány napon belül 9-essel kezdődő árfolyam, az osztalékra pedig 1100 körüli (ha nem lesz piaci korrekció).
nem tudom hányan lehetünk még ány tulajosok.
nekem főleg ez teszi ki a portfoliomat és ilyen áron nem vagyok hajlandó eladni. de ezernél sem fogom :-)
tudom hogy pár év mire megint 1400 lesz, de kivárom :-)
magas árfolyamokat minden kedves ány tulajnak 2010 re!
"A kisebb társaságok közül szimpatikus az
Állami Nyomda, a Graphisoft Park és az RFV
üzleti modellje, mindhárom papír pozitív hozam/kockázat kilátásokkal rendelkezik, meggyőző fundamentális hátterük védettséget jelenthet a tulajdonosoknak. A globális környezet javulásával számottevően csökkentek a kockázatok két, valós értékéhez képest nagyon olcsó részvény, a Linamar és a Rába esetében, melyet a piac még nem árazott be. Kedvező fejlemények esetén lehet komoly emelkedési potenciál a Danubius, a
FreeSoft és a PannErgy részvényeiben, amelyeket rövidtávon inkább a spekulatív kategóriába sorolnánk, néhány évre előretekintve azonban, attraktív hozamot biztosíthatnak a befektetőknek" - teszi hozzá Pallag Róbert, a Generali Alapkezelő részvényportfólió menedzsere.
Trader társak itt a remek biztonsági papír ezekben a zűrös időkben, tessék belecsapni! Szívesen meghúznám még egy nagyobb pakkal a másik mellé, csak kellene a segítség :)
Én bízok benne hosszú távon nekem januári vétel volt szándékomba de nem akartam kimaradni a tegnapi rallyból.eladtam egy részét én is de maradt egy kicsi pakkom 900
Állami Nyomda