Szerinted mennyi AGY beker ára? Utána számoltál valaha, csak úgy kb.? Ha jól számoltad (talán majd rájössz), hogy nem duplára játszik, meg valószínűleg a jelenlegi tulajdonosok sem (pl.: I-cell, legalább egy mérleget nézzél a tulajdonosokról, és majd talán akkor leesik, hogy ez nem egy szaros Delta aki úszik a veszteségben). De minél több lebeszélő jön az annál jobb.... nyomjátok gyerünk, had tisztuljon ez a papír :)
50 db eladásin 436-on. De komolyan, abból a pénzből szerzett profitból tessék elmenni megenni valami finom hamburgert, ha már órákat vett el az ember életéből a kemény tőzsde.
"Jó napot kívánok, hallom sikerült megépíteniük az első kvantumszámítógépet. Én is szeretnék otthon egy ilyet építeni, hogy kell?" . Viccet félre téve, tessék szíves belefektetni legalább annyi munkát, hogy visszapörgetünk pár oldalt (de inkább még sokkal többet) itt a fórumon, rákeresünk a cégre a bét oldalon neten stb. hogy kialakuljon valami önálló kép a cégről pro és kontra. De a kérdés alapján inkább arra tippelnék, hogy mindezek előtt még jobb lenne néhány tőzsdei alapfokú szakkönyvvel megismerkedni. Én kérek elnézést.
Úgy tűnik a héten meg is lesz. Kérdés lesz-e alja? Split előtti két héten vártam egy kisebb kitörést, amiben felét eladtam volna. Az 50 mrd, a megtévesztő bejelentésével azt szolgálta, hogy a juhokat a karámba tartsa. Nem volt itt semmi terv, csak pőre lenyúlás. Wallisban a munka végén csinálta meg Ádámosi a saját üzletét, Itt változtatott rajta. Az első fázisban. Ki tudja milyen valós áron mentek az otc-s üzletek? Est 2. jön. Befektetőt keresünk. :DDD Nyúlik a story, csorog az árfolyam.
Akko Invest