Lehet elég lett volna egy tizedelés. Komolytalanná tették a papírt, Mari néni pár tízezer forinttal mozgatja az árfolyamot. Ez jól mutatja a BÉT értékét.
Én nem haragszom Rád. Természetes, hogy minden papírban van olyan is, aki lefelé várja, vagy nem egyezik a véleménye a többiekkel. Szemely szerint kíváncsi vagyok, hogy lesz e modi részéről beavatkozás, mint korábban a nagyobb reggeli vételek... Csak most mondjuk záráskor..
Tegnap óta már több, mint 7%-ot esett. Hiába a vezetőség simlisségét (mi máshogy értjük, mint a jogszabály) keményen bünteti a piac. Részvétem annak, aki nagyobb tőkével fogadott erre. :(
köszönjük a figyelmeztetést! akkor holnap világvége.. ha befektetési tanácsra szorolunk majd szólunk... de akkor valószínűleg egy nálad hozzáértőbb ember véleményt fogjuk kérni...
Azert hurrogtak le teged Te szerencsetlen, mert irtozatos nagy baromsagokat irsz, ossze vissza, es ha esik 4%ot a papir itt vered a nyaladt. Na beszelgessen veled akinek 2 anyja van.
Mesél helyettem az árfolyam. Nem kárörvendésből írom, amit írok, hisz nekem is van. Csak amiatt, mert mindenki lehurrogott, mikor szóltam, h nem fog duplázni a papper a 28k-s szintekről. Most nem h dupla, már alatta van. Ez elmond mindent!
Hát ez nagyon csúnya. Basszus, ezt nem hittem volna, hogy itt 430on fogunk vergődni. Szépen elintézték. :( Na mindegy már, hátha 2020 már a mi évünk lesz. :(
Írtam, hogy minipakkot vettem. Hát nem olvasod el rendesen, amit írok? 🤣 Ha visszamegy a kiinduló pontra 100Ft-ra, ez a pakk akkor nem lenne túl fájdalmas. Hátha lesz aki belekap. A CIG-et is visszahúzták. Igaz itt még várat magára a 2 napos limittel esés. Lehet itt több napra osztják szét?
432-n kaptam ma minipakkot, 470 (a régi 30k) az már nem reális cél, de 452-n is már jó lesz, odaáig felmegy szvsz még idén. Többet nem mertem venni, hulló kés alá nem állok. Fura ez az új árfolyam, de a split utáni esés várható volt #SET2 Kérdés, hogy a 180 napos megfogja-e.
Akko Invest