Tényleg nehéz akár tippelni is. Keresgéltem kicsit, iszonyatos értékű és szerteágazó vagyonelemek mindenhol. Amiről pl. fogalmam se volt eddig, hogy ők kezelik a Csepel Művek ipari park ingatlanjait, egy laza mozdulattal megvették a Gellért Hotelt, plázák, millió m2 bérbe adott terület, megvásárolt MKB ingatlanok / követelések, estig lehetne sorolni. Egyik után bukkan fel a másik, ha kutat az ember.
Ha mindez split előtt történik, akkor 25k s tőkeemelés 150 milliárdos cégnél 6 millió új részvény. Plusz van még 500valahány ezer. Ez 64 es splittel számolva 416 millió db részvény lenne.
Igen, de úgy gondolom hogy a 180 napos átlagár is jócskán meg fog emelkedni még mielőtt az új tulaj megjelenne és így kevesebb részvényt bocsátanak ki (úgy, mint a Wallisnál/Alterában).
Ugyebár 180 naposon lesz a tőkeemelés. Ez azt jelenti, hogy az új tulaj pl behoz 150 milliárd vagyont, és akkor ezért cserébe mondjuk 25000 Ft-on kibocsátott részvényeket kap, azaz 150millárd osztva 25k, 6 millió részvény lesz a részére a tőkeemelés keretében keletkeztetve?
Jo kerdes. Keves infot talaltam... ha van valakinek, nyugodtan tolja az infot. Kivancsi vagyok. Az latszik, hogy hirtelen nagy koltekezeseik vannak, nagyon nonek es kileptek a fenybe... eddig csendesben mentek, majd hirtelen annyit / tobbet koltenek novekedesre, mint amit a ceg ert addig... kivancsi vagyok.
Amugy azon agyaltam, hogy az Akkoban van most: 2 ipari terulet (Szolnok, Nagykanizsa) 1 hotel (Franciaorszag) 1 lakas Ha a westend jonne, nekik erre nem lenne szuksege... Wing - irodahazak foleg, nekik sem annyira illik a profilba a hotel Indoteknel van ipari ingatlan, plaza, hotel, de meg lakasok is a portfolioban... nekem egyre inkabb ok tunnek befutonak
Akko Invest