Tökmind1, a modi dönti el ezt is, valószínűleg olcsón akar még többet jegyezni, addig lehet h kontroll alatt tartja az árfolyamot, tehát az eladói oldalon áll, bár mindez csak feltételezés.
Hali, szerintetek milyen uzenet ez, hogy IT tagok / vezetok ilyen kis pakkokat vasarolnak? Nekik ez szerinte egy hetvegi buli koltsegevel egyenlo.. (persze nem most, amikot 11kor lampaoltas van)
Ez mondjuk így van, engem is úgy bandolt, hogy csak na :) Ez egy fórum és annak módja szerint kell kezelni az ide történő beírásokat. Én Lastit azért csipen, hatalmas dumát tud nyomni. Olykor kicsit egymásnak feszülünk, de a kulturáltabb módon és jókat tudok derülni a szövegén (re.: töltött paprikát főzők az asszonynak pl.)
"Leírtam, mert jó fej voltam, de legközelebb ezeket megtartom magamnak. Csá!" 1. Nem voltál jófej. 2. nem írtál le semmit csak ideböfögtél valamit, amit nem támasztottál alá csak annyival hogy hallottad valakitől valami KGY-n, ami lehet nem is AKKO kgy volt. Ennyi. Szerintem meg buta vagy hallottam a kocsmába. kb ennyi. 3. mivel nem mondtál semmit csak játszod a fontosat, ezt meg is tarthatod magadnak. 4 Csá
Ha ezt a dolgot meg csak hallottad és nem tudsz többet akkor nem értem ezt a hsz-t: “Egyebet erről nem mondok. Elmondtam. Ennyi. Nem fogod bukni a fogadást.“ Most vagy én vagyok értetlen vagy a fenti kommentel azt sugallod mintha többet tudnál. De lehet h én tévedek kolléga.
Afféle duma hogy kezded itt is a bennfenteskedést. Lehet h Est-ben ez működött mert telefonon egyeztettél BCs-vel és mindent előbb tudtál mint a kisbefektetők de itt nem. Viszont, ha ez egy kgy-n hangzott el, akkor várom azon kollégák jelentkezését akik ezt szintén hallották, mert én ott voltam mindegyiken de érdekes mód ilyet nem hallottam.
Akko Invest