Sajna itt is akik vártak beszoptak !!! De ez még ok a delta az meg lassan arra sem lesz méltó !! Mocskos hely ez a BUX azt hittem mikor itt bejelentettek 2 hete hogy kezdődik a plusz a long a buxon erre továbbra is csak mindenhol buksz=BUX !!! USA az más meg a wirecard!!!
Az utóbbi időben ritkán olvastam a fórumot, nincs időm visszalapozni hiszen sok lenne, légyszi dióhéjban fejtsd ki mire gondolsz, mert józan ésszel csak ezt a 2-t látom.
Ezzel a papírral kapcsolatban mi mást lehetne várni, hosszú távon milyen más lehetőség van benne a kötelező vételin kívül? Ezt légyszi részletezd kérlek.
Te meg várjad a türelmesen csak a szit-é alakulást..... (bár nem tudom miért, azt, de hát hajrá) Ja a szit pozitívumait ne, hogy beírd mert nagyon uncsi már.
Inkább vegyél OTP-t a delta és Akko mellé, a nutexet felejtsd el. Valószínűleg továbbra is a reit story az amely a papírt hosszú távon érdekessé teheti, a Wallist talán ez motiválja, bár elvileg hamarosan, akár éven belül a jelenlegi tulajdonosi struktúra alapján is REIT-é alakulhatna, bár akkor az árazás magasabb lenne, valószínű h Veres jóváhagyása kell a REIT-é alakuláshoz, az akkor történhet meg ha ő sokkal nagyobb tulajdonnal rendelkezik, a jelenlegi 24%-nál ő többet akar egy REIT-ben.
Megint kezdődik az Ady Endre-szindróma (dupla posztolás). A véleménynyilvánítóknak utólag is köszönöm, hogy mind a két posztra nyomtak pluszt és mínuszt, mert így következetes maradt a fórum, egyensúly maradt az erőben. :D
Nem tudom -ahogy már írtam korábban- nem gondoltam,gondolnám, hogy tömés lenne a leírt okok miatt, engem csak a vételi eltolodásának oka izgat, ha már siettek a 24% megszerzésével júniusig. Ez minden, semmi egyébre nem utaltam. Na meg van rakva az eladói oldal rendesen...
Na már hiányoltalak, féltem hogy csak a üres alkesz ballaszt fog ma itt puffogni. Igen ez is igaz, csak fura, hogy ennyit várnak a vételivel. Tehát nyilvánvaló, nem adnak részletes üzletpolitikai tájékoztatót. Csak az okára lennék kíváncsi, bár remélhetőleg szept vége október sűrűbb lesz.Meglátjuk.
Akko Invest