Alvás elott sok víz....meg éjjel is...mondjuk ha forog az ágý ugy nehéz...ilyen azert ritkán fordul elo...most vigyagnom kell mert mindenki hozza a fozeteit a hegyrol...na ott lehet fejfájás...de már tudom kiét lehet nagyobb s kiet kisebb mennyiségben..
...amit leirtak azt megvalositjak biztosan...hogy hogy az mas kerdés...lehet ugy is hogy mi jopar honapig meg se erezzuk...na de erre nem is gondolok..brrr...
A pénz a türelmetlen emberektől a türelmesek felé áramlik! Megtanultam. Tavaly a BET-el sokat buktam. Ha kivártam volna és most adtam volna nem 30% buktával zárok hanem kb. +80%-al.
Az elmúlt félévben a záróban a párszáz db-os kötések 90%-aszerintem az enyém volt. Sajnos csak olyankor érek rá vásárolni.;) Egyébként ha egy olyan üres cég mint a nutex tud majdnem duplázni 2 nap alatt, akkor itt nincs kérdés szerintem.
App és akkom a portfoliom 90 szazaléka...magyarban....tegnalp elszedtem egy dugozo pakkját. ...ma higitootam a masterem meg 2-3'mast vettem kis penzert...jozanodom...asszony lefekudt...hmmm....van egybkis jagerem de meleg..gondolkodom....reggel azt mondts nem vagyok normalis....erre már kb 10 éve nem reagalok...este meg papa vlltam.😇
Akko fórum