Valaki el akart adni! Piacin ekkora mennyiséget ár alatt (amin most forog) nem tudott adni/nem akart! Te kinek adnád el? Annak, aki érdekelt ez emelkedésben és tudja, hogy "nem annyi az annyi". A többi meg azért van, mert a jogszabály előírja. Ez a minimum ár, nem is ad érte többet, mert tudja, nem lesz eladó!
Én ezek után akár Opus-Appeninnes indulást is eltudnék képzelni, azaz erről az árról simát 1.5-2 v. 2.5 szerezhetne. Semmibe nem telne, ha most olvasom az akko híreit és nem az elmúlt év posványát nézem akkor azt mondom: ebbe most venni kell, mert nem lehet tudni hol fog megállni. Tippem idénre 377-465 közötti ár, jövő tavaszra-nyár végére pedig 480-520-570 körül. Amennyiben így folytatódik. Ebbe a papírba 2 éve kutya is alig vásárolt, a mostani hírek kellettek...
Egyébként kicsit agyaltam, amíg várok a fiamra az oviban hogy felébredjen... Szóval a wing a mevinvesten keresztül 33% fölé akar menni, ehhez elég is neki Ádámosi 1 milliós pakkja nem? Ha valóban venni szeretne részvényeket, ettől komolyabb ajánlattal kellett volna előállnia, szóval valszeg elég neki annyi amit Ádámosi ad neki (meg egy két idióta, ha van olyan?) De akkor mire kellett ez az egész hercehurca, miért jó az neki ha 33% fölé megy? Lesz valami kiváltsága? Van egy olyan gyanúm, hogy itt a hírverés része volt fontos(bb) Vagy miért akart 30%-ról 33% fölé menni hirtelen?
Nem hinném, hogy ilyet írhatnának...mint a kopasz meg a gloster...ott is visszás lett...szerintem ebbe ne menjünk bele, inkább vegyünk alapul egy 60ft EPS-t az idei évre, ami az Ő állításuk szerint összejöhet és döntse el mindenki, hogy kinek mennyit ér, ha mondjuk gond nélkül tudnának fizetni 20 forint osztalékot és maradna a növekedésre is...:)
Sziasztok! BP-ről értem haza és de jó látni, hogy lassan majd helyére kerülnek a dolgok! Még nem volt időm olvasni, esetleg nem volt konkrét szám, hogy mennyit ér a cég szerintük?
Bitcoin ott van ahol 3 éve, és kb. már az utolsó falusi nagymama is bele van rángatva, az hogy innen nem fog még 30%-ot menni egy éven belül, abban biztos vagyok..
Akko fórum