Igen úgy néz ki, hogy bármikor kitörhet már! A ~265 az emelkedő, rövid trendvonal szintje és nem gond, ha addig lenéz! Persze ez a szint változik az idő folyamán, emelkedik! Van egy kis emelkedő háromszögünk a biliből kifolyólag, de inkább, csak az emelkedő trendvonal a lényeges, mert a háromszög, oldalazó trendbe illeszkedik és az nem igazán szabályos..! Ha szabályosnak véljük, akkor viszont kell a 265-s leszúrás! "ez már csak ilyen"...😃 nem mindig egyértelmű, főleg ilyen "fos" papírnál! A nagy viszont él és "közel" az ékelődés, trendvonalak találkozása (hetesen nézve)! Két harmadnál, már mehet... 📈 Ennek az alsó emelkedő trendvonalára mondtam múltkor, "Nem hinném, hogy az alsó trendvonalat, érintené már a kitörés elött!" kb. 250-nél fut most! Amúgy egy 38.2-s korrekciót csinált most és ez tökéletes! Eddig...:)) A 61.8-s ~266-nál húzódik! Aggodalomra nincs ok addig! 😃📉📈
Ezt én is így gondolom ahogy Te. De akkor a ner holdudvar akik látják közelről és távolról ezt a potenciált, miért nem veszik okosan össze olcsón a részvényeket?
és az lesz szép ebben a papírban, hogy ha elindul felfelé, akkor nagyot fog menni és rövid idő alatt, és aztán nem igazán fog visszaesni, hanem stabilizálódni fog egy jóval magasabb szinten - persze ez csak egy magánvélemény, egy kis spekitől
ha mostanában mégis megy vissza 250 körülre, akkor én veszem tovább
Akko fórum