Veled vagyok sorstárs. A globalista fórumkarbantartó kitiltott, de visszatértem. :) Mindenkinek ló kotlást ebben a fertőben, ne adjátok. De akik 10-20 százalék pluszban vannak már kereshettek volna máson is. Ez sajna ilyen, nekem sajna ki kell várjam, hogy kb. 300 legyen. Addig csak károgok. Mindenkinek türelmet.
__ es ugye meg jon a nevertekes 25 forintos nyomda hamarosan. szoval jol tippeltek azok akik azt mondtak hogy 100 forint folott ertektelen a papir a higitas miatt. szoval ezzel a leertekelessel evekig ellesznek meg sajnos
Igazad van tommanto!!! Én a napraforgó, éppen poziból beszélő és mostanság nagyon türelmetlen, korábban lebeszélő, visszaöntögető barátunknak üzentem, hogy visszanyal még a fagyi...
Pontosan tudom hogy működik, hidd el nem ez az első amit végig ültem mert tudom hogy a piac nem hagyja sokáig alularazni a részvényt egy abszolút bull piacon. De ez nem igazi piaci körülmény! Ez irányított maffia piac itt még a vétel sem megoldás. Az lenne a megoldás ami transzparens lenne, S tok kézen fekvő.
Értem a dialógust, de én nem vagyok nyugodt mert ezek szarrá manipulálták anno a részvény árát. Aztán leshortoltak tudatosan úgy hogy a teljesítmény egyre egyre jobb lett. Ez logikátlan S persze a kisreszvenyes aki próbál logikusan tozsdezni kurvara megszívja! Mert ezek azért tudnak a piac ellen menni (lásd BUX csúcs, Akko pénzügyi számai is maxon) mert nagyobb piaci szereplő nem hugyozik velük szemben. Tehát csak a kisbufi marad akik az évek alatt elfogynak elfáradnak és átmennek másba, vagy épp a megélhetésre vissza váltják. Tehát hiába éri sokszorosát akik tudták mi lesz pl Adamosi azok eladták, S idővel visszaveszik jóval olcsóbban. Nekik megéri, nekünk ultra szívás! Ezt mindenki látja, logikusan így keresnek valós pénzt ezzel. MNB közben őrzi és felügyeli a rendet! Hajrá maffia hajrá Akko vezetés!
Ez így van, megváltozott nincs meg az az ész nélküli minden mindegy lenyomás. Néhány hónapja ez megszűnt. De az is látszik akkor lesz valami ha ők engedik és ez benne az undorító
Akko fórum