Most olvastam át. A lista teljes, mindenről lehet szavazni. Az irány jó, meglátjuk majd a konkrét javaslatokat. Mea culpa, szerintem tényleg jó irányba megyünk, kicsit már én is türelmetlen voltam... remélem nemsokára kifele is megnyilvánul mindez. Az eredmények is biztosan rendben lesznek.
Köszönöm! Tudom! Látom és azt is tudni vélem ki mínuszol, csak a tudtára akartam adni, hogy ez itt is kevés lesz... tudom, hogy jó lesz, de az oda vezető út (na mind1, vakon vok nem látom).
Dehogy is, ne mondj, írj ilyeneket! Sztem pár kisbüfi unta meg az előző napokban, persze segítettek nekik megunni. Fel a fejjel, csak higgadtan, a vége jó lesz! ;-)
Gondolkodtam! Tényleg, vakon jobban megy... ha az előközgyűlést nem tudjuk megtartani egy közös részvényesi tulajdonosi megfeleltetés megtekintésével, 1 közös délutáni sörözéssel/borozással megtehetnénk Budapesten. Hátha eszünke jut valami, amivel ki tudnánk mozdítani/segíteni őket a holtpontról és jó alkalmat adna a közgyűlési pontok kiegészítésére és az ehhez szükséges részvények összedobására....
Akko fórum