2016. november 17. | 17:24
#1

A Trump!  

4 évig aktuális lesz a topik ))))))))

és izgalmas
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
péntek, 09:02
előzmény: #1084  -bubu-
#1087
Három cél volt:
terrorizmus felszámolása!  nem sikerült elérni
demokrácia megteremtése !  nem sikerült elérni
ópiumtermelés felszámolása!  nem sikerült elérni
"A Pentagon csütörtökön jelentette be, hogy csaknem háromezer amerikai katonát vezényeltek Afganisztánba.
A védelmi tárca becslése szerint a 2001-es amerikai invázió kezdete óta 11 ezer amerikai katona állomásozik Afganisztánban. A Fehér Ház szeptemberben további 3000 amerikai tengerészgyalogos küldését hagyta jóvá John Nicholson tábornok, az Afganisztánban állomásozó amerikai erők főparancsnokának kérése alapján.
Kenneth McKenzie tábornok megerősítette, hogy a csapat megérkezett a térségbe, így jelenleg 14 ezer amerikai katona van a háború sújtotta országban. Az újonnan érkezett fegyveresek feladata az afgán hadsereg katonai kiképzésének erősítése és az afgán légierő fejlesztése.
John Nicholson tábornok dicsérte Trump Afganisztán-stratégiáját és azt, hogy a kormányzat nem jelöl ki önkényesen megválasztott időpontot az afganisztáni amerikai csapatoknak az eredmények eléréséhez. Donald Trump stratégiája az Egyesült Államok korlátok nélküli afganisztáni jelenlétét vázolja fel, ennek képezi részét a mérsékelt csapaterősítés.
Hét évvel ezelőtt, a háború csúcspontján százezer amerikai katona tartózkodott a közel-keleti országban."
november 16. | 09:04
előzmény: #1079  -bubu-
#1085
esélytelen!...sziasztok!
november 16. | 08:43
előzmény: #1083  NagyBarnaMacika
#1084
egyelőre tényleg semmit nem tud felmutatni az ígéreteiből ...............
Trump egyszerűen nem tudja kinyírni Obama legnagyobb vívmányát
2017. november 16. 08:32     
 nyomtatás
 
Több mint 800 ezer ember regisztrált az Obamacare egészségbiztosítási csomagra az idei nyitott időszak második hetében - közölték a kormányzat egészségügyi tisztviselői szerdán. Ezzel a teljes létszáma a bejelentkezőknek 1,5 millióra emelkedett eddig. 
Donald Trump amerikai elnök mindent megtesz, hogy aláássa az előző elnök, Barack Obama egyik legnagyobb vívmányát, az egészségbiztosítási reformot, azóta is, hogy nem tudta keresztülvinni a Kongresszuson a törvény visszavonását. Trump lépései ellenére azonban népszerű az Obamacare. Az idei nyitott időszak első két hetében több ember jelentkezett be, mint tavaly, ami tartalmaz 345 ezer teljesen új belépőt is.
Trump 2018-ban lefelezte, hat hétre csökkentette a bejelentkezési időszakot, és az Obamacare hirdetési költségvetését 90 %-kal visszavágta.
Az Obamacare eltörlése fontos célja a republikánus kormányzatban, amely egyike volt Trump kampányígéretének. Jövőre várhatóan újra nekifutnak annak, hogy eltöröljék a törvényt, amely 20 millió amerikainak nyújt biztosítást.
november 15. | 21:37
előzmény: #1081  -bubu-
#1082
nem tom... ha én tőzsdéznék, nagyon örülnék pld. egy vérbeli speki usa-elnöknek... itthon maradva Mo m.elnöke is igen hamar "kitanulta" a spekizést. :)))
november 15. | 21:21
előzmény: #1080  daxlisgyuszi
#1081
de mi lenne velünk ha már álmodozni se tudnánk :o))
november 15. | 21:18
előzmény: #1079  -bubu-
#1080
"Éhes disznó makkal álmodik." :))
november 15. | 21:03
előzmény: #1078  NagyBarnaMacika
#1079

Elmozdítanák az elnöki székből Trumpot
MTI2017. november 15. 20:55     
 nyomtatás
 
Hat demokrata párti képviselő Donald Trump elnök alkotmányos elmozdítására tett javaslatot szerdán. 
A képviselők, Steve Cohen Tennessee-i politikussal az élen, határozati javaslatot fogalmaztak meg, amelyben felvetik az alkotmányos elmozdítási eljárás megindítását.
A javaslatban a demokrata párti képviselők azt állítják, hogy az elnök szerintük akadályozta az igazságszolgáltatást, amikor az idén tavasszal lemondásra késztette James Comey-t, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatóját és megsértette az alkotmány egyik kiegészítését, mert - mint fogalmaztak - Donald Trump változatlanul folytatja jövedelmező üzleti tevékenységét, és aláássa a szövetségi igazságszolgáltatást és a sajtószabadságot. Állításaikat a demokrata politikusok ugyanakkor nem támasztották alá konkrétumokkal.
Steve Cohen újságíróknak elmondta: "az elmozdítási eljárás ügyében tartandó (kongresszusi) meghallgatásra szólítunk fel, és nem szavazásra".
A határozati javaslat megfogalmazásának egyelőre nincs érdemi jelentősége, a javaslatot ugyanis a képviselőház igazságügyi bizottságának el kellene fogadnia. Erre Steve Cohen szerint sincs tényleges esély. A képviselő ugyanakkor - a Politico című lap tudósítása szerint - azzal vádolta meg a parlamenti bizottságot, hogy "a kormányzat fióküzleteként" működik.
Michael Ahrens, a Republikánus Országos Bizottság - valójában a republikánus pártvezetés - szóvivője közleményben reagált. "A képviselőház demokratái híján vannak a pozitív üzeneteknek és egyáltalán nem hajlandóak a pártokon átívelő együttműködésre, ehelyett úgy döntöttek, hogy olyan megalapozatlan radikális erőfeszítés mellé állnak, amellyel az amerikaiak elsöprő többsége nem ért egyet" - fogalmazott a republikánus párt szóvivője.
A hat demokrata párti képviselő kezdeményezésével a törvényhozás meghatározó demokrata párti politikusai sem értenek egyet. Steny Hoyer marylandi demokrata képviselő újságíróknak azt nyilatkozta: a tények nem támasztják alá egy ilyen eljárás megindítását.
Címlapkép forrása: ERIK DE CASTRO / POOL / AFP
november 07. | 20:03
előzmény: #1075  elemes
#1076
Elhiszem! de azért megkérdezem őket!
november 07. | 13:04
előzmény: #1073  Vazsmegyei
#1075
na, gondolkodj még :)
.
az állításom: a konyhakerti zöltségek nem kötnek meg CO2-t
november 07. | 12:19
előzmény: #1072  elemes
#1074
Ne irigyeld a fizetésem! Éhen halnál, ha annyit kapnál, amit én kapok a felvilágosításokért, amelyeket annyira szeretnél még megadóztatni is!
-
Sosem gondoltam, hogy neked ilyen válaszokkal kell szolgálnom!
november 07. | 12:15
előzmény: #1071  elemes
#1073
Nocsak! Csak nem oxigént fogyasztanak a "zöldségek? Nitrogént a levegőből az még "gázabb"!
Ejnye-ejnye LMS hova jutottál ezen a évszázados ünnepen!
november 07. | 12:09
előzmény: #1070  Vazsmegyei
#1072
a minap olvastam, hogy egész jó fizetést kaptok, havi 50-60 ezer rubelt, nettóban.
.
és igazából csak az a gond, hogy se betegbiztosítást, se nyugdíjjárulékot nem fizet a cég, és egyik napról a másikra kirakhatják az embert és még utána is járnak, ha méltatlankodik. szóval nem könnyű élet a tied.
november 07. | 12:07
előzmény: #1070  Vazsmegyei
#1071
az ember által megehető zöldség nem vesz fel CO2-t.
november 07. | 12:00
előzmény: #1068  NagyBarnaMacika
#1070
És aki meg nem eszik húst az CO2 felvevő "zöldet" pusztíthatja? Legyen azért egyensúly! Legalább az emberiség fennmaradásáért!
november 07. | 11:57
előzmény: #1067  NagyBarnaMacika
#1069
Van igazság! Bátraké a "szerencsétlenség" is! 
Ugyanezért a "bemutatásért" valahol, majd felveszik! Már csak ilyen az élet!
november 07. | 11:27
#1068
Paul McCartney: Agyrém, amit Trump állít
"Hozzám hasonlóan sok más ember is azt gondolja, hogy ez agyrém" – nyilatkozta a zenész a BBC-nek.
Az amerikai elnök még 2012-ben posztolta a Twitteren, hogy szerinte a globális felmelegedés csupán egy kreáció, egyfajta összeesküvés – melyet szerinte a kínaiak/a kínaiak számára találtak ki, az amerikai ipar ellehetetlenítésére.
Június elején aztán Trump kivezette az Egyesült Államokat a párizsi klímamegállapodásból.
A jó ideje vegetáriánus McCartney azt mondja, apró lépések is segíthetnek az ellenállásban – például, ha valaki heti egy nap nem fogyaszt húst, az már segíthet a környezeten.
Macca a narrátora a One Day a Week című kisfilmnek is, mely az állatvilág és klímaváltozás kapcsolatát mutatja be. A rövidfilmet – mely kapcsolódik a McCartney-család Meat Free Monday kampányához – az ENSZ tegnap indult bonni klímakonferenciájához illesztve mutatták be.
november 07. | 09:55
#1067
november 03. | 13:03
előzmény: #1064  NagyBarnaMacika
#1065

Ha van villanyfény, az embereknek nem kell a tűznél olvasva mérgező gázokat belélegezniük.
Ha fel van kapcsolva a lámpa, a szexuális zaklatásos cselekményeket a fény igazsággal ragyogja be. Ezért, ha úgy nézzük, a fosszilis energiahordozók változtatnak az emberek életén.
http://index.hu/kulfold/2017/11/03/trump_minisztere_az_olajkitermeles_segit_a_szexualis_eroszak_ellen/
november 03. | 12:40
#1064

Donald Trump Twitter-fiókja péntekre virradóra rövid ideig elérhetetlenné vált, a felhasználók, akik az amerikai elnök bejegyzéseit olvasták volna olyan hibaüzenetbe ütköztek, miszerint az oldal nem létezik. 
http://www.portfolio.hu/gazdasag/donald-trumpon-allt-bosszut-a-twitter-alkalmazottja.4.266909.html
twitt twitt ls twitt )
november 01. | 10:10
előzmény: #1062  -bubu-
#1063
Azt ígérte, nem avatkozik bele a nyomozásba...? 
.
Én meg azt ígérem, nem pisilem le a parlamentet.
november 01. | 09:31
#1062
Trump stábja megígérte, nem avatkoznak bele a különleges ügyész munkájábaÓvadék ellenében házi őrizetbe került Donald Trump választási kampányának volt menedzsere és egyik munkatársa, miután hétfőn részt vettek első bírósági meghallgatásukon a tavalyi elnökválasztási kampányban történt állítólagos orosz beavatkozással kapcsolatban. A hír állítólag érzékenyen érintette az elnököt. Trump szóvivője ugyanakkor azt ígérte: nem avatkoznak bele a vizsgálatba, az azt vezető ügyész leváltásáról pedig szó sincs.
október 31. | 11:59
előzmény: #1059  elemes
#1061
forrás: wired

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE