2016. november 17. | 17:24
#1

A Trump!  

4 évig aktuális lesz a topik ))))))))

és izgalmas
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
szerda, 14:27
előzmény: #990  NagyBarnaMacika
#991
jó kis cikk csak nincs benne semmi ............

milyen párbeszéd?? kivel és miről??
a kis UN nem tárgyal , dél korea számtalanszor kisérletet tett erre de baszott rá

a rozsdás meg miről tárgyaljon? az egész csak egy nagy cirkusz
szerda, 14:23
előzmény: #989  NagyBarnaMacika
#990
Észak-Korea teljes elpusztítása "beláthatatlan katasztrófával" járna

Bár érthető Donald Trump Észak-Koreával szembeni dühe, önző dolog lenne az amerikai elnöktől, ha a tegnapi ENSZ-közgyűlésen hasonló retorikával nukleáris háborúba sodorná a térséget - írja mai véleménycikkében a Kínai Kommunista Párt angol nyelvű hivatalos lapja, a Global Times.

Már amikor úgy tűnt, hogy végre enyhülhet a feszültség Észak-Korea és az Egyesült Államok között, Donald Trumpnak sikerült olajat öntenie a tűzre a tegnapi ENSZ-közgyűlésen, miután a "teljes megsemmisítés" lehetőségével fenyegette meg a "rakétás embert", vagyis Kim Dzsongunt.
kedd, 18:32
előzmény: #988  -bubu-
#989
Trump: Lehet, hogy teljesen el kell pusztítanunk Észak-Koreát
link

Trump újból előhúzta az ifjabb Bush idejében előszeretettel használt "lator állam" jelzőjét is, melyet Kim Dzsongun rendszerén kívül ráakasztott Iránra is. Teherán Trump szerint olajbevételeiből terrorszervezeteket finanszíroz - például a Hezbollahot - melyek békés arab és izraeli szomszédjaikra támadnak, és Aszad diktatúráját támogatják. Trump szerint Irán a Közel-Keleten
a vérontást és a káoszt terjeszti
kedd, 11:00
#988
Donald Trumpnak annyira megtetszett, amit Párizsban a Bastille napi katonai parádén látott, hogy szeretne hasonlót Amerikába július negyedikére, a függetlenség napjára.Csak nagyobbat és jobbat.

Trump idén nyáron Emmanuel Macron francia elnök vendége volt az eseményen, a dísztribünről nézte, ahogy Macron egy katonai dzsipből integet. Ez pedig olyan nagy hatással volt rá, hogy megkérte kabinetfőnökét, John Kellyt, hogy nézzen utána, hogy tudnának hasonló katonai seregszemlét tartani Washingtonban. (Guardian)
kedd, 10:45
előzmény: #986  NagyBarnaMacika
#987
van lové, nyomtatnak majd és megemelik a plafont mert egyébként csőd lenne :o))

királyság a kapitalizmus :)
kedd, 10:43
előzmény: #985  -bubu-
#986
10:29 | Fegyverkezik Amerika: jövőre sokkal több pénz jut a hadseregre
hétfő, 18:29
előzmény: #981  NagyBarnaMacika
#985
Keményen beszólt Trump az ENSZ-nekMTI2017. szeptember 18. 18:01 Túlbürokratizáltnak és nem hatékonynak nevezte az ENSZ-t hétfőn Donald Trump amerikai elnök a világszervezet megreformálásáról szóló magas rangú tanácskozáson New Yorkban.

Az amerikai elnök az ENSZ megújítását sürgette, hogy megerősödve, a béke hatékonyabb őreként születhessen újjá. Trump szerint a világszervezet költségvetése az ezredforduló óta 140 százalékkal növekedett, munkatársai létszáma pedig megduplázódott. "Eredményessége azonban nem áll arányban ezekkel a befektetésekkel" - hangoztatta az amerikai elnök.

Az elmúlt években az ENSZ nem tudta kibontakoztatni teljes potenciálját a bürokrácia és a rossz gazdálkodás miatt

- hangoztatta Trump.

Nikki Haley, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete szerint 128 ENSZ-tagállam aláírt egy 10 pontból álló politikai szándéknyilatkozatot, amely António Guterres főtitkárnak a világszervezet hatékony, értelmes reformja érdekében tett erőfeszítéseit hivatott támogatni. A dokumentum az ENSZ-főtitkárt felszólította, hogy tegye átláthatóbbá a szervezet működését és kiszámíthatóságát a szükséges erőforrások tekintetében.

Guterres nyilatkozatában megerősítette szándékát a világszervezet megújítására. Egyben köszönetet mondott Trumpnak támogatásáért. Az Egyesült Államok az ENSZ 16 békefenntartó missziójának költségvetéséből, de a világszervezet általános büdzséjéből is a legnagyobb terhet vállalja
péntek, 22:16
előzmény: #978  NagyBarnaMacika
#984
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
péntek, 20:59
#983
péntek, 20:58
előzmény: #981  NagyBarnaMacika
#982
Macika világosítsd fel a sanka nicket, mit tudsz felhozni arról neki, amit rólam terjesztesz .Megjegyzem alaptalanul!
péntek, 20:51
előzmény: #978  NagyBarnaMacika
#981
felfüggesztés volt , de másolta tovább
re evatavibrzz
péntek, 20:41
#979
Macika, meglehet számolni, hogy minden ok nélkül töröltél 670-től, 676-ig hozzászólást. Jól karbantartod a topikodat.
Mr. Trumpot pedig ne háborgasd, mert nagyon vörös lesz a feje, ha megtudja , hogy mennyi twitter majmolója van!
péntek, 20:33
#978
Keményen beszólt Trumpnak és társainak a pápa

Élesen bírálta az éghajlatváltozás tagadóit Ferenc pápa, amikor a tudósokhoz irányította a tagadókat és az Ószövetség szavaival üzent nekik:
Az ember ostoba. Ha nem akartok látni, nem láttok- tette hozzá.

A katolikus egyházfő szerint a történelem fog ítéletet mondani azok felett, akik nem hozták meg a szükséges döntéseket a Föld felmelegedéséért okolt gázok kibocsátásának csökkentéséért.

A kolumbiai látogatásról hazatérő pápát hétfőn a repülőgép fedélzetén tartott sajtótájékoztatóján az éghajlatváltozásról és a sorozatos hurrikánokról kérdezték, amikor charterjárata helyi idő szerint vasárnap elhaladt a katasztrófa sújtotta területek egyike felett.

Az éghajlatváltozást tagadók keressék fel a tudósokat, és kérdezzék meg őket. Ők nagyon világosan beszélnek- mondta a katolikus egyházfő azokra a szakértőkre utalva, akik az ember tevékenységeivel hozzák összefüggésbe az általános felmelegedést. Korábban többek között Donald Trump amerikai elnök azt mondta, hogy a globális felmelegedést csak a kínaiak találták ki és nem igaz, illetve olyan döntéseket hozott, amelyek a tagadását világosan alátámasztják: kezdeményezte az Egyesült Államok kilépését a párizsi klímaegyezményből és a fosszilis energiahordozók fokozottabb használatával kapcsolatos lépéseket is tett.

Ferenc pápa tevékenységére rányomja bélyegét a környezetért való aggódás jellemzi. Pápai enciklikát írt arról, hogyan szenvedik meg elsősorban a szegények, ahogyan a multinacionális cégek felhasználják a természeti erőforrásokat. Kolumbiai látogatása során gyakran beszélt arról, hogy meg kell védeni az ország biológiai sokszínűségét a túlzott fejlesztéstől és a kitermeléstől.

Más témákról szólva a katolikus egyházfő reményét fejezte ki, hogy Donald Trump elnök felülvizsgálja az elődje által bevezetett, Elhalasztott Intézkedés a Gyermekkorban Érkezetteknek (DACA) nevű program visszavonására vonatkozó döntését. Az illegálisan bevándorló gyermekeket a kitoloncolástól védelmező DACA visszavonása kapcsán a pápa megjegyezte: "Ha az életet támogató igaz hívő, meg kell értenie, hogy a család az élet bölcsője, amelynek meg kell védelmezni az egységét". Az Egyesült Államok Katolikus Püspöki Kara már korábban gáncsoskodónak nevezte és elítélte Trump döntését.

Ferenc pápa korábban már vitába szállt Trumppal a bevándorlás kérdésében, mondván, hogy "nem keresztény", aki falat akar emelni a mexikói határra, hogy így tartsa vissza a menekülteket. Szorgalmazta a bevándorlók és menekültek szívélyes fogadását és kitartott amellett, hogy joguk van elmenekülni az erőszak, a természeti katasztrófák és a szegénység elől, jobb életet keresve.

link
szeptember 13. | 19:56
#977
szeptember 12. | 10:07
#969
Szembemennek Trumppal a nagybefektetők

2017. szeptember 12. 09:14
Nem osztják a nagy intézményi befektetők Donald Trump véleményét abban, hogy nincs klímaváltozás, sőt, egy friss felmérés szerint a megkérdezett befektetők kétharmada még növelné is az olyan befektetéseket a portfólióban, amelyek a klímaváltozás ellen harcolnak - számol be a hírről a Financial Times.
szeptember 04. | 09:26
#968
Bátorság fiúk-lányok! Még 3 és fél évig twitterezhettek sok-sok vörös majomról!

Ez a sors az a sors, amit egy amerikai elnök szán a twitterezőinek! Kell a kitartás! Csak fel kell készülni az újabb agymosásra az elnök "rajongóinak"!
A végén már olyanok lesztek mint az, akit "majmoltok"!
szeptember 04. | 09:00
#967
" Donald Trump kijelentette, hogy az
Egyesült Államok akár nukleáris erővel is kész megvédeni
magát, és szövetségeseit. A jen árfolyama erősödéssel
kezdte a mai napot a menedékdeviza-szerepe miatt."észak korea kiröhögte
szeptember 04. | 07:46
#966
Demokrácia USA módra........

"Trump keresztbe tesz az orosz terveknek2017. szeptember 04., 07:27Privátbankár.hu, MTICimkék USA , Venezuela , Rosznyeft , PDVSAEgy venezuelai céget akarnak megszerezni.Az amerikai kormányzat minden jogi eszközt felhasználna annak érdekében, hogy az orosz Rosznyefty ne szerezhessen tulajdonrészt a PDVSA venezuelai állami olajtársaság amerikai érdekeltségében.A The Wall Street Journal szerint arról van szó, hogy amikor tavaly novemberben a Rosznyefty 1,5 milliárd dollárral kisegítette a pénzügyi bajból a venezuelai céget, az fedezetként felajánlotta amerikai érdekeltsége, Citgo Petroleum 49,9 százalékát.

A PDVSA összesen csaknem 5 milliárd dollárral tartozik a Rosznyeftynek.

A Citgo Petroleum egyebek között három olajfeldolgozóval, kilenc olajvezetékkel és 48, olajtermék tárolásra alkalmas terminállal rendelkezik az Egyesült Államokban. A Citgóé az amerikai olajfeldolgozói kapacitás csaknem 5 százaléka.

A megfelelő választ adnák rá

A lap szerint abban az esetben, ha adóssága után fizetésképtelenséget jelent a PDVSA - és ennek nagy a valószínűsége -, a Rosznyefty ellenőrzést szerezhet a Citgo fölött. A lapnak a Fehér Ház egyik forrása azt mondta, hogy "szorosan követjük az eseményeket", a Rosznyefty tényleges megjelenése a Citgóban megváltoztatná a cég külföldi tulajdonosi összetételét, amire "meglenne a megfelelő válaszunk".
szeptember 03. | 17:52
előzmény: #961  NagyBarnaMacika
#965
elolvasták az üzenetet és szénné röhögték rajta magukat :o))

link
szeptember 03. | 17:45
előzmény: #959  Kopejka01
#964
Az. Egy geopilitikai poháca.
szeptember 03. | 17:43
előzmény: #957  -bubu-
#963
Egyszerüen nem tud mit csinálni.Szöult az északiak rommá lövik hagyományos tüzérségi fegyverekkel.Gondolom azért nem ugrál.
szeptember 03. | 16:11
előzmény: #961  NagyBarnaMacika
#962
Akkora vicc, hogy külön topikot nyitottam neki :)
szeptember 03. | 16:05
#961
15:05 | Trump Twitteren üzent Észak-Koreának
dt7
szeptember 03. | 14:11
előzmény: #959  Kopejka01
#960
szeptember 01. | 08:46
előzmény: #958  -bubu-
#959
Ő az amcsi orbán.
szeptember 01. | 07:52
előzmény: #957  -bubu-
#958
Úgy tűnik, Putyin megvédte Észak-Koreát

na, ennyit a rozsdás baromról , teljesen lenullázta a tekintélyét, Putyin mondja meg, hogy mi legyen és Szi csi ping . De még szíriában is az oroszok akarata érvényesül Bassar el assad megtartásával.
augusztus 30. | 21:13
előzmény: #956  -bubu-
#957
20:51 | Trump védelmi minisztere gyorsan korrigálta az elnök Észak-Koreával kapcsolatos kirohanását
re: hangember
augusztus 29. | 13:53
előzmény: #955  NagyBarnaMacika
#956
Megszólalt Trump az újabb észak-koreai húzás után2017. augusztus 29. 13:35 "Minden lehetőség az asztalon van Észak-Korea kapcsán" - jelentették percekkel ezelőtt nagy nyugati hírügynökségek Donald Trump amerikai elnök üzenetét. Az információ kivételesen most nem a Twitteren jelent meg.

persze , szóban minden , amúgy meg egy pöcs hangember semmit nem mer lépni mert kína nem engedi aki az úr a térségben
augusztus 24. | 21:35
előzmény: #954  -bubu-
#955
Naná, hogy Trump legnagyobb fekete rajongójáról kiderült, hogy nem normális

link


augusztus 24. | 20:27
előzmény: #953  NagyBarnaMacika
#954
MakrogazdaságTrump beszólt, idén is elkerülheti az államcsődöt Amerika2017. augusztus 24. 20:15 "Tudom, hogy meg fogjuk csinálni" - mondta ma a CNBC-nek az amerikai képviselőház elnök, Paul Ryan az adósságplafon megemeléséről. Őt megelőzően Mitch McConnell, a szenátusi többség vezetője is hasonlóan nyilatkozott.


Hatott Donald Trump elnök nyomásgyakorlása mindkét kongresszusi vezető esetében. Miután Trump "rendetlenségről" írt egyik Twitter-üzenetében az adósságplafon kapcsán, és egyszerű rendezésre szólította fel a repubikánusokat, Paul Ryan ma így reagált:
tényleg nem aggódom amiatt, hogy ezt megcsináljuk, mivel tudom, hogy meg fogjuk csinálni, és elfogadjuk a megemelését, mielőtt elérnénk az adósságplafont.
Szeptember végéig van idejük az amerikai törvényhozóknak, hogy mint korábban már annyiszor, idén is megemeljék az adósságplafont, elkerülve ezzel az USA fizetésképtelenségét. Paul Ryan szavai csak megerősítik Mitch McConnell hétfői kijelentését, miszerint "nulla az esélye", hogy nem sikerül megemelni az amerikai adósságplafont.

Steven Mnuchin pénzügyminiszter arra szólította fel a képviselőket, hogy a "tiszta" megemelés mellett döntsenek. Ez azt jelentené, hogy egyéb elköteleződés, például kiadáscsökkentő intézkedések nélkül tegyék meg az emelést.

Egyes konzervatív politikusok ugyanis azt sürgették korábban - különösen az Obama-kormány idején -, hogy kössék össze az adósságplafon megemelését más, az adósság csökkentése irányába ható lépésekkel.
augusztus 24. | 09:20
előzmény: #952  -bubu-
#953
09:13 | 27 milliárd dollárt spórolna a Wall Street nagykutyáinak a Trump-csapat

a nép elnöke
augusztus 23. | 18:49
#952
Donald Trump egy Arizonában tartott gyűlésen arról beszélt, hogy nem hisz abban, hogy megállapodást tudnak elérni a Kanadával és Mexikóval kötött szabadkereskedelmi egyezmény ügyében anélkül, hogy leállítanák a NAFTA-t. Továbbá arról is beszélt, hogy amennyiben az amerikai-mexikói határfal megépítéséhez szükséges anyagi források előteremtéséről nem sikerül megállapodni (és az erről szóló törvényt nem tudja aláírni a szeptember 30-i határidőre), akkor akár hajlandó leállítani a kormányt.

anyád pi@áját álítod Te le, hülye kis hangember
augusztus 23. | 13:45
előzmény: #950  hatosa
#951
Lebombáztak egy szállodát Jemen fővárosának közelébenFTKÖVETÉS2017.08.23. 13:24Legkevesebb harminc ember halt meg egy szállodára mért légicsapásban szerdán a jemeni fővárostól, Szanaától északra, Arhab térségében - közölték a húszi lázadók és helyi tévécsatornák szemtanúkra hivatkozva. A híradások szerint az áldozatok között sok a civil - írta az MTI. A fővárost, Szanaát ellenőrzése alatt tartó húszi lázadókhoz közeli al-Masszíra televíziós csatorna a Szaúd-Arábia vezette katonai szövetség harci repülőgépeinek tulajdonította a támadást.A hírekre egyelőre nem reagált a szaúdiak vezette katonai koalíció, amely légicsapásokkal segíti az Irán által támogatott húszi lázadók ellen harcoló kormányerőket.Szemtanúk az AFP hírügynökségnek arról is beszámoltak, hogy a fővárost számos légicsapás érte, többek között egy olyan épületet, ahol egy mezőgazdasági üzem munkásait szállásolták el.Az arab-félszigeti országban Abed-Rabbó Manszúr Hádi szunnita elnök csapatai 2014 szeptembere óta harcolnak a síita húszi felkelők és az Ali Abdullah Száleh előző államfőt támogató milíciák ellen. A lázadók ellen 2015 márciusában a Szaúd-Arábia vezette arab koalíció is hadba lépett, és légierővel segíti a kormányt.

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE