A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Érem nagyon is egy adalék a többi ország adót tekintve sokkal de sokkal lelkiismeretesebb!!! Még mindég nem 100%-ék(tökéletes) a Magyorsz. adóharmonizáció PEDIG NEM IS NAGY ELVÁRÁS!!
ja azon a szövegkörnyezeten én is csodálkozok mindég.. miközben magát emeli ki!!! ************************* Ismerős Nekem az jött be a Fidesznek semmi!! :):) mikor átvette a Fidesz 2010-2012na ebből nem állnak fel!!! kénytelenek IMF-ért sorakozni!!! komolyan, na ítt már vég!! De forogjunk csak a moni körül.. Na ha nem lenne ítt pénz a Fideszben régen összeállt volna az Egész bagázs.. -Egyéni hasznukat hátrébb sorolnák!! Áhh nem úgy van az Elllenzéki Golobális összefogást dobták!!! Innentől már mindenki saját hasznáért, AMBICIÓKÉRT KÜZD.. na meglássuk megéri-e!!!!
valahogy így képzeltem el annak idején is az ifjú gárdát és a munkásőrséget asszem kisz titkár orbáni minisztetrelnök ÚR is társ. munkában látta el feladatát
Eltértél a tárgytól! Tudod válaszolni kellett volna, de sundán elkullogtál a válasz elől! Össze vissza nyomod a kamus szövegedet! - Mire akarsz ezzel a katyvasszal válaszolni? Vagy ez már egy új előadás? Ja folytatni kell a küldetésed! Biztos figyel a "nagytestvér"!
A Fidesz rendbeteszi az országot
link