A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Ki volt abba AZT SE TESZIK NYILVÁNOSBA..Vádalkut kötött Csintalan..Nem árulta el a JOBBIKOT, PERSZE KAPOTT TŐLÜK ÁLLÁST..Bizalom megőrzése Ok.-Na cigi kell.. Nem lehet ítt meg venni senkit...
elnézést, az összeesküvéselméletek és a hasonló szófordulatok (nem szabad ennyire komolyan venni vagy hogy is van) miatt vontam párhuzamot, ezek szerint tévesen. már töröltem is a tippemet.
Nagyon romlik az emlékezeted! Minap (talán 2-3!),még Volner-t és a gárdát istenítetted... Milyen "szép" is lett volna,ha a gárda az egyik oldalon,másikon a rendőrök verték volna a tüntetőket (köztük a jobbikosokat is!)... Ugye?! Ha másért nem,mert ebbe biztosan belebukott volna Viktor.Még vannak,akik emlékeznek arra,hogy egy szomszédos,demokratikus ország vezetője bányászokkal verette a magyarokat... Meg is lett az eredménye!
persze értem nagyjából ::))) Egynek """mondhatom örülök Horn Gy. Természetes halállal halt meg!! Mert azt vették/tartották indoknak Horn Gy. fejsérülése BALESETE a Fidesz benne volt(MÉG,HA BIZONYÍTVA SE VOLT) Erre is bélyeget tettek!!Nálunk ez megy!!
amúgy kijavult a helyesírása, pedig még csak reggel van. ez amolyan barométer. tehát máris nagyon feszült a bértopicoló réteg. biztos nemsokára beindul a lopakodó mínuszhadviselés is :))
A Fidesz rendbeteszi az országot
link