A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Ilyen embereket hogy lehet meggyőzni hogy rögeszmés ? Te még mindig itt tartasz? Most már királyunk van, nem miniszterelnök. Övé minden. Bebizonyosodott, hogy bármit megtehet. Kit érdekel a soros, gyurcsány meg akárki..
". Ellenben majd jövő héten Kövér mindenkit megbüntet a törvény nevében." . Az a minimum,hogy megbünteti őket.A demokrácia megcsúfolása volt amit Soros csatlósai műveltek a szavazáskor.Szégyen.
Törölt felhasználó2018. 12. 16. 21:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
"nem jött összeg a "kritikus tömeg", " . Nem csak,hogy nem jött össze a kritikus tömeg,hanem még jobban lejáratta magát a magyar emberek előtt a Soros csürhe a csatlósaival együtt.Nem csak Magyarország ellen zajlik éppen a Soros provokáció,nézd meg milyen tüntetések voltak Rómában,Bécsben...Úgy látszik év végére,pont a karácsony idejére tartogatott még egy kis meglepetést a Soros hálózat.
gratula a beszóláshoz, minden elismerésem...Bayer meg a többi holdudvarbéli senki csak akkor menő, ha orkán erejű hátszelet kapnak a vezértől...A héten hogy kussoltak már a Parlamentben, köpni nyelni nem tudtak. Ellenben majd jövő héten Kövér mindenkit megbüntet a törvény nevében. Meg Polt Péter jóbarát jóváhagyásával.
Túl korán engedték el a további túlórátokat, mert tovább tart a buli. A betyárkörték se pofozzák le Viktor bánatára a szabadon gondolkodókat, helyette konzultációs plakátokat hógolyóznak.
Kíváncsi lennék arra, hogy Bayer békamenetel, és jön vele szemben egy dühös, vele ellenvéleményt formáló csoport. Hány másodpercig (tided-, század-, ezredmásodpercig) lenne az első sorban... :)
Bayer egy kics csicska, egyszer találkoztam vele Budapesten, mondtam neki, hogy pacekba nyomja, amit a nem fideszesekről mondott a kamerák előtt, és le is játszatjuk a meccset a helyszínen ha már annyira kemény fiú. Az oké, hogy szidja a balosokat, leszarom, de ha hozzájuk sorolja azokat is, akik ki nem állhatják az egész politikai garnitúrát, azt nagyon rühellem, számon is kértem rajta elég durva hangnemben. Köpni, nyelni nem tudott a pali meg feljelentéssel fenyegetőzött, de arra sem volt képes, pedig jeleztem, hogy megvárom és addig veszek egy kávét, amíg ideérnek a rendőrök. Dörmögött valamit, aztán elhúzott... Ilyen kis csicskák ezek is, csak tömegben meg a rendőrsorfal előtt tudnak pofázni, vagy a TV stúdióban, szemtől szembe meg gyáván elfutnak....
az életünk minősége feletti rendelkezés joga vagy buddhista módon kiterjesztve az evilági létezésünk mint olyan nem komoly dolog? az utóbbit előbb aláírom mint az előbbit
A Fidesz rendbeteszi az országot
link