A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Gondolom most is a Kék osztrigából írogatsz fekete bőrszerkóba beöltözve, és nem tudod, hogy kivel beszélsz. Én pont lesz.rom, de az asszony meg ne tudja!!!
Rühes csürhe megkapta a gázt. Persze előtte folyamatosan préselte a rendőröket, több csürhetag a földre került, az sem zavarta őket. Képesek lettek volna agyontaposni őket ha nem tesznek semmit a rendőrök.
" nem zavarja-e a független bíróság elvesztése például." . Ezt ki mondja,hogy Magyarországon nem függetlenek a bíróságok? Melyik Soros által kitartott álcivil szervezet? Miért kell elhinni egy nyilvánvalóan nem független,nem objektív ngo véleményét? Ez az igazi ballib agymosás.Az a néhány ezer ember éppen az ilyen hazugságok miatt tüntet 4 napja.Mert csont nélkül elhiszi a Soros lózungokat.Ugyanez vonatkozik a "nálunk diktatúra van" hazugságra.Aztán amikor felsorolják,hogy pl.a CEU nem működhetne más eu-s tagországban sem,vagy Franciaországban nem olyan türelmesek a rendőrök mint nálunk,vagy más eu-s országban konkrétan nincs alkotmánybíróság,vagy ha van a kormánypárt delegálhat tagot,vagy nem csak nálunk szavaztak 400 óra túlórát,vagy nem csak nálunk van/volt vasárnapi boltzár,vagy nem nálunk gyilkoltak meg újságírókat,hadd ne soroljam tovább.Szóval amikor ezek az ellenpéldák fel vannak sorolva akkor marad a síri csend.Az óriási kettős mércére próbálom felhívni a figyelmedet.Nem mondom,hogy minden rendben van nálunk,csak amit máshol elnéznek,azt nálunk felnagyítják,amiben vezér szerepe van a Soros hálózatnak....
Úgy politizáltok ti is, mint ezek a parlamentbe. Én mindig meghallgatok minden érvet, főleg ha van. És mit kapok értelmes kérdésekre? "ballibsi" :DD Ugyanettől embertől kérdeztem, nem zavarja-e a független bíróság elvesztése például. Szóval maradtunk annyiba, h ballibsi szennylapfüggő vagyok. Ezek ilyen átlag viták itthon, tisztelet a kivételnek. Boltzárnál is magyarázta sok hirtelenközgazdász, h nem probléma, azóta 2 olyan bolt megszűnt a közelembe, ahol vásároltam.. Tesóm nővérként pont eddig bírta, jövő év elején mond fel, olyan kevesen vannak.. Ismerőseim majdnem fele külföldön él, nektek? Életből merített dolgokról beszélek, nem pedig félre mint itt pl te.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link