A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Szerinted miért volt gáz? Minden este néztem a közvetitést, nem úgy kezdődött, hogy a rendőrök gázt fújtak, hanem ugy, hogy előtte órákon át dobálják őket, nekimennek a rendőr sorfalnak, betörik a parlament ablakait, rendőrautót rongálnak . Szerintem ezekért máshol már keményebb rendőri fellépés lett volna. De ez a cél, hogy véresre vert részeg diákokat lehessen mutogatni! Szerintem erre megoldás lenne, ha a rendőrség nem vonulna fel, hagyja magukra ezt a csürhét, ugyanis ha ez esetben káosz, törés zúzás balhé lesz, azt senkire nem tudnák kenni, és egyértelmű lesz, hogy mi is itt a szándék, hogy nem a tiltakozás, a tüntetés.
Asszem pont a lengyelek voltak az egyedüliek, ahol nem volt visszaesés (bár ebben talán szerepe volt annak, hogy a rendszerváltás után ők zakózták a legnagyobbat, tehát volt honnan feljönniük), nézd meg az akkori német és nyugat-európai gdp adatokat és a régióét is, gyakorlatilag mindenki taknyolt (még az USA is, pedig a világ legerősebb gazdasága).
„G.ci, hogy védik a kibeb.szott jászolt, b.zmeg!” – fogalmazott Kazinczy-díjasokat megszégyenítő igényességgel az egyik, minden bizonnyal gyári túlóra közben megfáradt demokrata a tegnapi Kossuth téri tiltakozáson. Forrás: https://kuruc.info/r/2/193022/
A Fidesz rendbeteszi az országot
link