A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Látod.Látod.Nem olyan egyszerű a haza reptetés.A sok emberi jog miatt már a hatóságok tehetetlenek.Egyébként nem a hatóságok az idióták hanem Merkelék.
Idézz tőlük egy hazugságot, te kis hazudós. Addig is itt van 100 hazugság a közpénzből élő szolgamédiától. Ők többszörösen jogerős hazudozók, többek között a te pénzeden. https://444.hu/tag/100-hazugsag
"Másfél éves huzavona után a CEU vezetése a héten jelentette be, hogy ha december elejéig a kormány nem írja alá az egyetem működéséhez szükséges egyezményt, Bécsbe viszik a képzéseket."
A CEU nem tudja a kurmány helyett aláírni az egyezményt.
"A legélesebben a brit Independent fogalmaz, amelynek címe szerint Magyarország szélsőjobboldali vezetője, Orbán "rákényszeríti a Soros György alapította egyetemet, hogy elhagyja az országot". A lap szerkesztői ezt követően emlékeztetnek arra, hogy Soros liberális programokat támogat a világon mindenütt, így Magyarországon is, és úgy értelmezik a budapesti vezetés Soros-ellenes fellépését, hogy a Fidesz-kormány antiszemita gyűlöletkampányt folytat."
az eredeti egy Deep Purple nóta! ez a klip félelmetes! én is voltam ilyen helyzetben, az első kint eltöltött éjszaka volt a legnehezebb, amikor szembesülsz a ténnyel, hogy nincs hova menni (az egy igazi pánik)!
"maci én azt kérdeztem, hogy jössz e tüntetni a gépjármű vezetők rendőségi vegzálása ellen? . mivel nem nyilatkoztál így arra következtetek, hogy diszkrimináció párti vagy! , az ZAVAR ha a hajléktalanok csoportjából megbüntetik a szabály ellen vétőket.... az NEM zavar ha a gépjármű vezetők csoportjából megbüntetik a szabálytalankodókat...." Én inkább a szabályszegő politikusokkal vonnám párhuzamba őket. Valahogy milliós fizetésű politikusokkal szemben sokkal megengedőbb vagy ha szabály betartásról van szó. Nincstelen emberekkel szemben meg elég szigorú. Zavar ha valaki a metróban él mert te heti 2-szer elmész mellette. De nem zavar ha milliárdokal károsítják meg az államodat. Ha egy politikus vét a szabály ellen az rossz szabály, gumi szabály. Ha egy hajléktalan akkor mindenkinek be kell tartania a törvény betűjét. Fordított esetnek sem kéne lennie hogy csak azért mert szegény valaki külön szabályok vonatkozzanak rá de hogy még jó helyzetű gazdag embereket mentegetünk és közbe a rászorúltakat vegzáljuk.... Na az pofátlan.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link