A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
"A nácik gyűlölték a zsidókat, a gendersérültek pedig a férfiakat
gyűlölik. Pontosabban a középosztálybeli ciszheteró fehér hetero
fériakat. A legutolsó kritérium nélkül a genderfasizmus nettó
bolsevizmus, még ha lenin idejében nem is számított annyira az a sok
mellékes jelző." . Ebből a mondatból - az alkohol hatásán túl - valami más is kitüremkedik, valami súlyosabb...
te is szépen elsomfordáltál a válasz elől, mikor megvilágítottam, mekkora aljas dolog összemosni azokat akiknek nincs lakcímkártyájuk a menhelyen élőkkel :) tudom, hogy a baloldalon nagy divat a marxista gazdaságfelfogás, a piacgazdaságban a sok suttyó fogyasztó csak akkor tudja hol van a térképen egy ország, termékeit nagy arányban az alapján ítéli meg, hogy az az ország hogyan szerepel az éppen aktuális "fontoseseményen" hogyha ehhez olyan infrastruktúránk sincs, amit a FIFA elismer, akkor az picit gáz
///a foci egyébként a világ egyik legnagyobb biznisze, csak szólok/// . ezt mi magyar adófizetők már jól tudjuk.... kórház, egyetem, suli off… stadionépítés az igen..... tényleg nagy biznisz jó sokat lopnak belőle orbán haverjai.
az első kettőt már láttam építőmérnöknek hívják, és a másodikat is létesítménygazdásznak hívják :) a foci egyébként a világ egyik legnagyobb biznisze, csak szólok az a különbség közöttünk, hogy nekem samuelsont olvasott anyám kiskoromban, neked a tied meg kommunista kiáltványt más a gondolkodásunk, hülyének azonban nem muszáj lenned :)
mondtam már, hogy amihez nem értesz azzal ne foglakozz :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))te már láttál stadionmérnököt, stadiongazdászt, stadionsebészt?
és konkrétan milyen szakmákban csinál ez profitot? létezik gendermérnök? gendergazdász? gendersebész? Vagy az egész csak egy ugyan olyan agresszív társadalommérnök politika, mint a nácizmus fasizmus bolsevizmus? Bajos, hogy ez az utóbbi :). Főleg, hogy marxista ott az összes megmondóember. A kommunisták gyűlölték a kulákokat, és minden emberiségellenes bűncselekményt a burzsoázia ellenes harcként tüntettek fel. A nácik gyűlölték a zsidókat, a gendersérültek pedig a férfiakat gyűlölik. Pontosabban a középosztálybeli ciszheteró fehér hetero fériakat. A legutolsó kritérium nélkül a genderfasizmus nettó bolsevizmus, még ha lenin idejében nem is számított annyira az a sok mellékes jelző.
itt egyedül te kezdtél el vadul kitérni a válasz elől, hogy ugyan ki a jófenének éri meg 2 millióért az a semmire se jó áltudomány azon az álegyetemen?
érdekes, hogy úgy került témába orbán, hogy a baloldalt ért kritikára elkezdtél vadul fröcsögni, hogy DEBEZZZEGÓÓÓÓÓÓÓÓRBÁN képtelen vagy témáról beszélni, neked csak a szent és sérthetetlen baloldali propaganda létezik, és ha valami ezzel világosan tényszerűen ellentmond akkor kell elővenni az óóóórbán kártyát mit érdekel engem a sekélyes gyűlöleted?
A Fidesz rendbeteszi az országot
link