"Arról pedig nem tehet semmilyen alap , hogy a parlamentben bizonyos személyek ingyen tartanak a fajtájához kötődő népcsoportokat, akik ugyanúgy nyugdíjat kapnak a semmi után is mint aki lenyomta az évtizedeit és ez a dolog sok százezres tömegekre tehető.Na azt ki fogja fizetni, ha azok elérik a nyugdíjas korhatárt úgy , hogy max közmunkások voltak?Miközben a kisebbségből hamarosan többség lesz.Meg fogják enni élve qxsrsredfdxfgertrtg-t is , meg Vazsmegyeit is."
ezt írtad szociáldárwinistácskám!
na akkor mi a mesterterv?!
megmutattam, hogy az általad mélyen lenézett közmunkások (akiknek a száma egyébként 200 ezer, a manyuppal rosszul járók aránya pedig szerintem 20* ennyi) befizetése az éhenhalásra sem elég, tehát az egyetlen út az, hogy a mindenkori állami bevételekből osztanak nyugdíjat olyan mértékben, ahogy azt a gazdasági és költségvetési lehetőségek megengedik
ezt írtad szociáldárwinistácskám!
na akkor mi a mesterterv?!
megmutattam, hogy az általad mélyen lenézett közmunkások (akiknek a száma egyébként 200 ezer, a manyuppal rosszul járók aránya pedig szerintem 20* ennyi) befizetése az éhenhalásra sem elég, tehát az egyetlen út az, hogy a mindenkori állami bevételekből osztanak nyugdíjat olyan mértékben, ahogy azt a gazdasági és költségvetési lehetőségek megengedik
A Fidesz rendbeteszi az országot
link