A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Ez szerintem a Te csodod nem az orszage mert olyan nincs. Csak egyedek akik benne elnek. Nagyon felted az orszagot, nagy szavakat hasznalsz. A lenyeg ,hogy a Te szavazatodtol buzlik az egesz.
nézd, nem a fidesz kap ki a választékoson, hanem, a nagyszájú de inkompetens "ellenzék" nekem tök mindegy, lehet a tietek a szargentinik együttérzése és az "erkölcsi győzelem"
Az összes modernkori diktatúra abba bukott bele, amikor pénzügyileg összecsaptak a fejük fölött a hullámok. Nagy kár, hogy nálunk az EU-s helytartók voltak azok, akik szakmai inkompetenciájuk miatt a csőd szélére sodorták az országot. Ráadásul a poszt-kádári baloldali-liberálisok aztán semmivel sem voltak kisebb "fasiszták", mint amivel a fidesz rendszerét vádolják. Na ilyenkor mit lehet tenni? Visszahívni a hülyéket nem?Én szívesen leszavazok az itt porpagandált "bezzeghanormálisellenzékipártléteze" című történetre, azonban gyakorlatilag 12 éve nem sikerült kiizzadni, merthogy a jelenlegi koncepció 2006 óta végleg bukott.
Ha az összes beírásod saját kútfőből jön és hiszed is, hogy igaz, akkor csak azt tudom ajánlani, hogy kezdd el tanulmányozni a modern diktatúrák kialakulását, működését. Ha nem "saját" a dolog akkor is ez az őszinte tanácsom. (Jobban meg fogod érteni, hogy mi miért történik körülötted, és mi várható). Viszont egyik esetben sem látom értelmét, hogy vitatkozzak veled, most se és a jövőben se. (nem kizárva azt, hogy néha beszóljak).
jah, én pölö hagytam volna bezáratni a mátrai erőművet, minthogy az a rohadt tolvaj lölő üzemeltesse aztán meg fizettem volna a demokrataságtól szétszakadó mellényben európa legdrágább villamosenergia árát
Szerinted egy karakteres ellenzéki poltikust (:DDD) bármikor kicsinálna a fidesz, és ezt azzal illusztráltad, hogy a besértődött simicskát is kicsinálták (egyébként saját magát csinálta ki). Arról nem a fidesz tehet, ha rámutat, hogy kilóg a lóláb. Nyilván egy olyan "karakteres ellenzéki politikus" esetén, ahol nem lóg ki a lóláb nem is lehetne rámutatni.
Simicska vagy Spéder a normális karakteres politikus szerinted? Orbán a teljes szoci gyűlöletgépezettel szemben tudott nyerni 98ban 10-ben 14-ben és 18ban is. Már elmagyaráztam neked ebben, vagy egy másik témában, hogy az ellenzék politikai irányai azok, amik vesztessé teszik őket, nem a pofa a hazugságok előtt.
Megnyugodhatsz, ha jönne valami normàlis, karakteres politikus, netán megfelelő vagyoni háttérrel, azt pár hét alatt lejáratnák. Még a saját kölkükkel is megteszik, ha kell (Simicska, Spéder).
A Fidesz rendbeteszi az országot
link