A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Pampa es libasbukta ird meg kerlek 2002 ben kire szavaztal. Erdekelne. Csak mert itt olyan nagyon veditek a Fideszt es szidjatok a baloldalt. Kicsit olyan erzesem van mint ha kompenzalnatok valamiert. Lehet jol gondolom?
Amugy EGYSZER idez hogy pl en Gye nemethet vedtem. Egyszer. Vagy Gyurcsanyt. Az EU valasztas napja ezen a forumon nem pampa vagy te irtad hogy szegyen hogy 16% ot kapott a DK hanem en.
En megmondom neked 2010 ig szavaztam Fideszre. Onkorin mivel falusi vagyok a polgi fuggetlenkent indult. 2014 ben az lmp re szavaztam leginkabb schiffer miatt, bar o szamomra kicsit tul antiglobalista volt de magyar viszonylatban igenis tisztakezu politikus es sok megnyilvanulasaval egyet tudtam erteni. 2018 ban pedig a Momentumra szavaztam. Bar tudom neked mindenki balos aki nem Fidesz de azert nem ilyen egyszeru a vilag. 2006 ban en Fideszre szavaztam pampa Gyurcsanyra. Errol azthiszem ennyit jo.
Fidesznél rosszab nem lehet senki, ezt te is tudod. A fkfv vezetője is repült mert nem sikerült a hóhelyzetet időben kezelni, és mert 1.5 milliárdos szerződést kötött orbán barátjával.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link