A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Durva,hogy balliberális média túlsúly ide,félretájékoztatás,gyűlöletkeltés oda,még ez sem volt elég a győzelmükhöz.Az emberek nem hülyék,nem lehet őket megvezetni,tudják mi kell mi a jó nekik,ismét bebizonyosodott!
Nyugat-Európa megtelt! Sok helyen már a táblát is kitették! Most azt látom, hogy keletről menekülnének keletre, mert határellenőrzés van Nyugat-Európa "határán"! Az ok könnyebb volt eddig keletről bejutni nyugatra.
Ejnye Pal! Ne légy már ennyire rosszmájú! Tudod, hiába van százszor is ugyanazt kívánni, csak az időt pazarolják, akik felcsuti temetésre járnának! Majd az lesz a vége, hogy farkasrét vagy kozmautca. Oda való lesz, mire a kívánság teljesül.
A verbális ugyanolyan veszélyes! A "birkáknak" a verbális sem tetszik! Na és melyik temetésre menne gyalog? Tudod az időt nem jelölte meg a "csakisazigazat"nick! Azért írtam, hogy gyalog menjen!
Ebben a megoldásban én például nagyon szívesen kiegyeznék. Tegyük fel, hogy a kolléga csengeri, vagyis a lehető legtávolabb lakik az ország lopáscsakrájától. Beütöttem Google térképen az útvonaltervezésnél hogy gyalog útvonalat számoljon, három napot és egy órát dobott ki. Ez persze nem reális, mert a Google napi 24 óra gyaloglással számol. Ténylegesen beletelik az 10 napba. Annyi bőven belefér.
Mellesleg lehet itt gyűlöletről lamentálni, de addig örülj amíg ez csak verbális. A magyar nép eléggé birkatürelmű, de nem örökké. És a legszebb az, hogy sose tudhatja senki se, hogy meddig tart a mostani kegyelmi állapot, még húsz évig vagy napokban mérhető.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link