A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
ki tudja, lehet, hogy téged se fogadnának be Erdélybe, mint menekült!!
:))) a távolság pedig relatív, hogy kinek, mi van messzebb, pl. egy
algirnak, mali-inak libiainak, tunéziainak, szenegálinak
Hát valamiért egyes állatfajták mégis azt érzik, hogy egy tőlik jóval messzebb, és jóval eltérőbb kultúraljú országnak kéne befogadniuk azokat, akiket még a saját fajtájuk sem fogad be...
"Kirúgnának minket az EU-ból? Megint leoltották az Orbán-kormányt Magyarország nem illiberális demokrácia, hanem liberális autokrácia, állítja egy német tanulmánykötet. Az alapvető szabadságjogok érvényben vannak, ugyanakkor a Fidesz minden hatalmi ágat kontrollál. A kötet szerkesztői szerint Magyarország és Lengyelország normál esetben már nem lehetne tagja az EU-nak, csak ma már nem lehet minket kirúgni." https://privatbankar.hu/makro/kirugnanak-minket-az-eu-bol-megint-leoltottak-az-orban-kormanyt-320583
Az éhség és a szegénység miatt jönnek Európába, nem az iszlám miatt, ez
megint csak belemagyarázás a politikai előnyszerzés miatt!!! Akkor miért
nem jönnek az Egyesült Arab Emírségekből, mert az is iszlám?!
ÉRDEKES: -1,- Az ENSZ Emberjogi Főbiztosa NEM emelte fel a hangját a Németországban MIGRÁNSOK által elkövetett tömeges erőszakhullám ellen! -2,- Az ENSZ Emberjogi Főbiztosa NEM emelte fel a hangját a Svédországban általánossá váló gyermekkorúak elleni MIGRÁNSOK által elkövetett erőszakhullám ellen! -3,- Az ENSZ Emberjogi Főbiztosa NEM emelte fel a hangját az EU-ban 2015 óta a MIGRÁNSOK által elkövetett TERROR akciók, gyilkosságok ellen! -----ÉRDEKES ez az Emberjogi Főbiztos
Az internetes portálunkon 2018. március 31. napján “Összenő, ami összetartozik – Czeglédy Gyurcsány tudtával finanszírozta a jobbikos Rig Lajost is” címmel megjelent cikkben valótlanul híreszteltük hogy Rig Lajos 2015-ös tapolcai időközi országgyűlési képviselőválasztási kampányát pénzzel támogatta Czeglédy Csaba, Gyurcsány Ferenc ügyvédje. - pestisrácok
Szerintem először nyugodj le, mert addig nem is fog szóba állni veled!Másodszor: én nem ismerem, de ha beszélni akarsz vele, akkor keresd meg e-mailen, ha hozzáférhető a címe.Harmadszor: Orbán hülyeségeket beszél, nem kéne leutánozni..
Gratulálok az ENSZ jogi főbiztosának! Hozz össze vele egy találkozót! Csak olyan diplomáciai formában! Hátha figyelembe veszi akkor azt is, amit írok !
Az ENSZ emberi jogi főbiztosa is tévedhet! De, hogy miért jut eszébe a két világháború előzménye, azt csak Ő maga tudj. Talán mert olyan információ birtokában van, amit nem oszthat meg a közvéleménnyel, mert kiderülne, hogy hazudott!
Így van. Ezért írtam, hogy még ez sem működik, nemhogy muszlimokkal való együttélés hosszútávon. De már sajnálom, hogy ilyen mélyen belementem ebbe a témába. Az egész körülbelül onnan indult, hogy Orbánnak semmiben nincs igaza. Ezt én úgy módosítanám, hogy van, amiben igaza van, és van, amiben nincs.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link