Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Sok százmillió db RV-el, amit rásóztak emberekre üzletrészek fejében és alig várják, hogy önthessék ha megy fel 20 Ft-ot. Ezt a bakit már nem lehet helyrehozni. Ezért nem fog értékes dolog belemenni OPI-KONZI-ba szerintem, mert "az bárkinek" hozhatja a hasznot. Te mibe tennéd a családi ezüstöt? Ami szinte csak a tiéd vagy megosztod a fél országgal, meg külföldi boldog-boldogtalannal?
Mennyin adjam el? Jaj istenem csődbe megyek hogy lehet a leggyorsabban megszabadulni ettől a bukóban lévő részvénytől? Kérlek segíts bölcs tanácsaiddal......
Máskor azt is szoktad mondani, hogy a fúzió után az OPI-Konzi lesz a király cég, oda kellene mennie mindenkinek. Mi ez a lazsálás, már nem érdemeljük ki azt a hosszabb handa-bandát?:)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...