Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Hát én már a 2100 körüli tötymörgésnél át akartam menni, de baromi rosszul tettem, hogy nem mentem át. Ez azt jelenti, hogy bízom a 4iG-be. De ez kevés. MINDENESETRE NAGYON ÜGYESEN CSINÁLTÁK EZT A LERÁNTÁST. MIKOR MÁR MINDENKI MEGNYUGODOTT. Kapják be az összes bekaphatót. Most már úgysem fogom eladni. Meg mi a francért nem vettem OTP-t? Pedig az is tervbe volt. Hiba hiba hátán!
Mindenesetre jobb ilyen hozzászólásokat olvasni,mint az állandó tolvajozást,meg geci bandázást.. De még kéne valami,hogy meggyőzzön a 4iggel kapcsolatban...
Azt mindenki szórja mint bolond lány a lisztet, akit azzal fizettek ki. Így nem is megy sehová. Felmegy 10 %-ot aztán visszacsorog. Ha ebben látsz fantáziát szállj be oda. Momentán a felszúrást-lecsorgást lehet lekereskedni, ha valaki szereti ezt csinálni.
Szvsz az Opust még gyűjtögetik tavaszig, a fúzióval fognak indítani komolyabb ralit. Addig elbizonytalanítják a kicsiket (ugyanez ment 4iG-ben nyáron, akkor kb. fordított volt a helyzet).
Ha te mondod... De ha most lépnék a piacra,biztos hogy nem 4iget vennék egy ekkora emelkedés után(nem is OTP-t). Mindenki szidja az opust,de most az van leginkább alulértékelve, talán mint a 4ig 3-400 körül.
Opus más kategôria sok szempontból és ezt te is tudod szerintem. Ezerszer kiveséztük már. Részvénszám, közkézhányad, fundamentum, nem összehasonlítható. Jó lesz az is, fogja még a dupláját érni. Jelenleg dobálja fű, fa, virág akit ezzel fizettek ki.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...