Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
...és a péntekivel csak még erősebbé vált, mert ott, a kisbüfik, mint én is, csak kis mennyiséggel mertem vételbe állni, immár egy újabb 4.000-nél azt gondolom, hogy bátrabban belevennének a kicsik is.
Ahogy pénteken láttuk, a 4.000 egy bitang erős támasz, meglepne, ha magától alá menne.... Kivéve, ha lökik, mint pénteken. És a 4.000 ott is megfogta...
Oh, ahogy látom nem maradtam le semmiről, szépen megtartja a 4300-t ez jó jel, hamarosan egy feltörés is lehet ebből, ja igen mennyi a reális ár, hát 5500, ezt még nem módosítottam, lassan mindenki kiszállt, javítsatok ki, de úgy tűnik nekem a piac felszívta őket,
Nem beszélek le folyamatosan. Pl. én voltam aki jelezte kb. 2000nél hogy venni kell mert komoly hírek jönnek. Pár nap múlva bejelentették az indexbe bekerülést ami miatt vettek 1 millió darab részvényt, majd nem sokkal utána jött a Rába bejelentés. Még itt a topicban is kérdezték hogy honnan voltak az információim. Sőt azt is írtam hogy ha átlépi a 2000et akkor határ a csillagos ég. Most sem lebeszélek csak jeleztem hogy túlszaladt az árfolyam a hírekhez képest.
Légyszives világosíts fel mert komolyan szeretném megérteni a gondolkodásod. Ha részvényed van abban vagy érdekelt, hogy felfele menjen az árfolyam te ennek ellenére lefele beszélsz folyamatosan hiába látod mennyit ment idén is. Elképzeltelek magamban ha elmész egy meccsre megnézd a kedvenc csapatod miket kiabálhatsz be. Vagy ha nincs pénzed testőrökre inkább ki sem mész? 🤔
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...