Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem gondolom, hogy én valaha is tettem volna ilyen ígéretet. Azokat a topikokat, amiben van részvényem, mindig is olvasni fogom. Viszont amiben nincs érdekeltségem, azokkal veled ellentétben nem foglalkozom. Egy részt, mert van értelmesebb dolgom, más részt meg mi a fadzt keresnék én ott, ha úgy sem veszek. Te, mint látjuk, más álláspontot képviselőt és még időd is van rá. Hát ez ilyen, kedves Madrid...
Az a gondom hogy elzavartatok, kitiltottatok onnan, azzal a címszóval hogy írjak a másik topicba, ti meg maradtok és így nem zavarjuk egymást. Ám nem tartjátok be a magatok alkotta szabályt és átjöttök ide személyeskedni.
Pompi, csakegyolvasó ha nem lennének snnyira lekezelő másokkal, a döglött kutyát nem érdekelné, hogy mit mondanak. De most pillázhat mind a kettő a nagyarcukkal együtt. Te meg nagyon jól tudod, mivel hergeled a 4-ig tulajokat. Szóval ne csodálkozz, ha néha beszólunk. Ez a topik is a 4ig-ről szól, van részvényünk, tehát olvassuk. Neked egy darab sincs, de a legtöbb írás a tied. Mi a gondod akkor?
A másik 4ig topicból kitiltottatok, erre ide is követtek. Ez már beteges. Pompit, csakegyolvasot és mindenki mást is kritizáltok aki nem ért veletek egyet. Ez a szólásszabadság, hogy csak azt lehet írni ami nektek tetszik?
Nagyon nehéz lehet úgy tőzsdézni, főleg napizni ( Ő mondta ), hogy az embernek nincs egy szaros real előfizetése. Ezért ne bántsd, neki sokkal nehezebb :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...