Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Pragmatikus vagyok nem egy tesze-tosza sírógép, eladtam mert sokat emelkedett, ma meg visszavettem, mert úgy gondolom kivették az eladókat. Legalább azt írom ami a valóság, nem úgy ment sokan mások.
Komoly bejelentések várhatók, méghozzá hamarosan, a főtulaj JG nyilatkozta. Szerintem még most nyáron, idén nem lesz uborkaszezon, ma is szép volt a forgalom IS.
bumm, ha én frászt hozok másokra, hát akkor te meg már az őrületbe kergetsz! a pozid alapján írt kommentjeid katasztrófák .... menekülni, majd széttépni, döntsd már el mi a végleges álláspontod ....
Miért akadsz ki.......??? Az, hogy emelkedik az ár nagyon jó! Csupán az nem tetszik, hogy most nem a cég miatt rallyzik le fel hanem az ügyeskedők miatt! Aki rövid távon kereskedik annak ez príma, de ez hosszú távon nem kifizetődő, mert ha mégsem jön semmi komoly akvi akkor aztán a komák úgy be fogják ejteni az árat, hogy azon fogsz bef..ni, és én is! Szóval ne rajtam bosszankodj ......!
Tudom, hogy a másik Madridnak szól a kérdés, de hogy lett volna véletlen a tegnapi nap..... Nagyon ügyes kereskedés volt, viszont szerintem sem a tegnapi és sem a mai napnak semmi köze nincs a cég jövendő dolgaihoz, és a cégvezetéshez.... persze attól ma jól húzták az árat! Ha ez így marad péntek zárásig ...... Ezt simán pár nagyobb pakkal rendelkező vagy longot nyitó emberke csinálta, talán olyan aki aktív fórumos.......?.......
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...