Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
ami még érdekes, fórum sentiment, nincs downvote az elemzéseimen. múlt héten olyan lezúzást kaptam rá, hogy magam is meglepődtem. valószínűleg a csődvárók elpárologtak, vagy sikeresen visszavették 1000 alatt és most nyugi van
néztem, az első felével egyetértek, jöhet az emelkedő, de amit utána bekanyarított 700-as célárral, az már komolytalan. tipikus elemzői törökgáborozás, egyrészt-másrészt, esetleg talán emelkedik, de eshet is.
Elemzés, napos chart: https://invst.ly/b3k0b Tegnap csodálatos szitakötő DOJI Ma már zöld, a korrekciónak talán vége Célárat kétféle képpen is felrajzoltam Fibo-szintekkel: - egyszer a gyertyák max/min pontjaihoz (kanóc) húzva, - utána pedig a gyertyák testéhez. én alapvetően ez utóbbit szoktam alkalmazni célár zóna 1200-1300
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...