Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Valaki a múltkor már írta itt hogy hosszú távon úgy kereskedik, hogy minden hónapban ugyanakkor, ugyanannyi pénzért vásárol papírt bármennyibe is kerül az! Na én is ezt csinálom! Én két dolgot veszek minden hónapban, 4IG-t és S&P 500 indexet, utóbbit majd nyugdíjra, vagy a gyerekeknek! Szóval amikor az adott nap van, gondolkodás nélkül veszek! :)
Látjátok azért van minusz jel a kommentemen, ami azt jelenti, hogy itt vannak azért "kedvenceink" is! Két dolognak van nagy pszichológiai hatása! Amikor olyan spekikkel állunk szemben, akiknek van pá ezres pakkjuk, és egyszer csak beállnak eladóira rémítgetni :) ilyenkor van, hogy a remegők megijednek, és alájuk dobják a pakkjukat, de a speki rémísztő pakkja persze megmarad :) a másik amikor alakul a jókedv, és egy nagyobb pakkal vissza öntik a papírt, hogy a jókedv rémületbe váltson át :) ilyenekre ha lelkileg felkészíti magát az ember akkor nem szívja meg :) ne legyen ma egyik sem, mert kiváló cég a 4IG, de jobb ezt bele vésni mindenkinek az eszébe :)
De való igaz, ha hagyjuk, és pánikolunk, akkor nyamvadt 50 db meg ötszáz, vagy ezres szarokkal szép lassan le lehet húzni az árat! Utána meg aki emiatt dob szívja a fogát amikor kimarad a példákban leírt duplázásból :):):) Én remélem, hogy több az okos ember mint a buta :) ma eddig ez látszik :)
Szerintem csak mi akik benne ülünk próbáljuk az okokat keresni minden alkalommal amikor esik, vagy és emelkedik, vagy áll! Alaposan végig olvastam most Balu teljes hétvégi kommetsorozatát, és rohadt nagy igazságok vannak benne! Persze ha a nagyok kiszállnának azt megéreznénk, de az nem 20 ezer papír hanem 100 ezrek lennének! Addig igaza van balunak, ezek csak játszmák, amibe vagy bele megyünk, vagy tartjuk magunkat, és nem hagyjuk megszívatni a saját pénztárcánkat!
gondoljanak bele itt pár enbernek volt összvissz 500k ja szépen eladta,az nem kevés mennyiség ,de nemcsak ittenieknek volt ennyi,és vették 1ft on,biztos ami biztos
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...